-
Re: 1001 noc :-))
normálně a jednoduše to dej do googlu ono se ti to vyhledá jako mně -
Re: je podobná s...
hlavně na týhle fotce http://foto.osobnosti.cz/sania-mirz a-515475 -
je podobná s...
http://www.osobnosti.cz/sania-mirza .php *15* *15* -
kikus
Ste najlepsi a dufam ze budete mat este svadbu *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* -
Tisíc a jedna noc
Je to ten nejlepší seriál!!!!!!!! *1* *1* *3* *9* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *15* *8* -
Re: piča
pocuvaj a pocuvaj velmi dobre tisic a jedna noc je vyborny serial a radsej drz hubu lebo nevies co hovoris keby si sa mi dostal/a do ruk tak s teba nzostane ani mastnny flak *5* -
Re: Re: Re: piča
ty si píča mega pííí.... *1* -
Re: Re: piča
Jn je to píča. -
Co to tady meleš za sračky?!!
neni žadna pí*a a ten serial neni ani piučovina tak se zase sklidni laskavě a běž si vzít svoje prášky na debilitu stejně ti nepomůžou *3*
(souhlas s Domule) -
Supr serial
Je to super serial
Nejradši mam Šehrezádu a Onura.
A ten kdo řek že je pí*a ŠEHREZÁDA i ten seriál musi bejt takovej debil že to ani neni možný.
*14* -
to ty si piča pičo -
piča
piča nesnašim ji ani serial...tisic a jedna noc pičovina *1* -
Re: ???
Jejich synek jse jmenuje Ali!! =) =) *14* *14* -
Re: Re: ;-)
Jo ona je hezká celá!!Má hezký úsměv!! a hlavně hezkýho synka Aliho!! :**** *14* *14* -
???
Ahoj,,,prosím ona a Halit mají prý syna...Ale chtěla bych vědět jak jse ten jejich syn jmenuje???...Dík... *1* *14* *4* .
Jo a ŠEHEREZÁDA JE FAKT KRÁSNÁ ŽEJO? *14* -
Re: Re: Re: 1001 noc :-))
nebo na stránkách markízy -
Re: Re: 1001 noc :-))
Ďakujem , veľmi pekne.. *3* *3* *1* -
Re: 1001 noc :-))
ahoj:) zkus si to stánout třeba z uložto.cz tam nějdeš všechny kompletní díly které zatím vyšli..dneska vyšel 51:) -
1001 noc :-))
prosim , mohli by ste mi poradit ? prosiim je to dolezitee.. poradte te mi pls najaku stranku kde su vsecky casti 1001 noc - po slovensky , (ale nie archiv,ale hlavne po slovensky , potrebujem vediet hlavne 26.cast.. prosim ak je tu niekto taky , co po slovenksy (pripadne cesky..) vie kde najdem tie casti..na akej stranke.. *8* pis te prosiim , co najrychlesie , neska nestiham pozerat tak by som si to radapozrela na nete)... Dakujéém :* -
:-)
Ona je úplne prenádherná :-)má nádherné očká :-) *3*