Přejít na výpis diskuzí

Beyoncé

OSOBNOST 31.12.2006 
351 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše nejlepší :*
  • Thank you

My translator is translating, what do you write about me, thank you very much, i have got new Czech adress, bye bye and happy day--------- your Beyonce And i am going to be happy, when you write me,,,,,,,,,
  • Pre fanusikov Beyonce

Ahojky. Zdravím všetkých, ktorí majú radi Beyonce Knowles. je to super baba, ktorá má perfektný hlas. A tiež perfektnú postavu, ktorá mi vždy dodá odvahu, že aj ja sa môžem páčiť chalanom s mojími tvarmi, ktoré nie sú modelkovské. Beyonce je proste môj vzor. Ahojte.
  • no len citajte

Beyonce je ta najlepsia spevacka a kto si mysli opak je mentalne blby. Beyonce go go go. Beyonce is king. Britney do kosa krava jedna
  • love007
    Nwm proč, ale pořád nějak těm jejím písním nemůžu přijít na chuť(některý sou dobrý) ale i tak mám pocit jakoby byly úplně bez melodie...a i tak dávám LIKE! :)
  • Má výbornej hlas ale písničky se mi nelíbí :-(.
  • Bezonce je proste super a nieje co riesit!
  • Sudičky byly k Beyoncé obzvláště štědré! Je krásná, půvabná, talentovaná a kreativní. Má vše, co si jen může přát. Snad je i šťastná, protože jsou věci, které vám peníze a ani sláva nikdy nedají. Má silný, krásný a snadno rozpoznatelný hlas, který propůjčuje chytlavým, líbivým a smyslným písním.
  • Zdenka

Chudák Zdenka *9* Má to holka těžké s tou nenávistí a záští.. To já kdybych se takhle měla stresovat kvůli každému, kdo mi úplně nesedne, tak se asi nervově zhroutím.. *9*
  • Jsi nejlepší mam tě jako prezentaci papa hodně uspechu.... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit