-
Škoda že nemá koncert v Austrálii...
-
-
přesně
-
-
Má ty drahý kožichy nosit ona nebo někdo jiný!! *8* ?když si ho nekoupí ona tak někdo jiný a ty zvířata stejnak zabijou,tak co!jo a zpěvačka je dobrá a hezká!
-
*4* je nej nej nej ...... i love!!!!! *5*
-
beyonce
ahojky beyonce je moc super a je krasna!umi nadherne tancit a skvele se pohybuje *1* obdivuju jeji plne krivky *1* a i to ze se za to nestydi *3* -
Čestos Beyoncé Knowles
Ahojky Beyoncé Knowles Jsi strášně pěkná ?a jsi moje nejooblíbenější zpěvačka?ty a Ciara a Rihanna a Pussycat dolls a Amerie a Ashanti a Jennifer Lopez jste nejpěknější z černošek ???? *3* -
nato že jí je teprve 31 tak že je ežte pořat hezka jo a dlaho přeju k detatku *14* jinak maš dobry pisničky *4* máš se že si bohata víš jinak nic ahojj Ilove *14* milujem tě *15* jo dobře sis vibrala muže *1* dobže holka
-
-
Nevím, proč by měla v 31 letech špatně... To jsem opravdu nepochopila... A celkově nechápu komentáře, kde je víc chyb než pravopisných správností a kde není poznat, čím jedna myšlenka začíná a čím končí.
Jinak, Beyoncé je top! :3
-
-
nemáte tušení kdo to je.
-
Pravda
Jsem moc ráda, že tady má někdo tak inteligentí názor jako ty(a ne jako Zdenka a pink*13*) a neřeší věci, které se jenom nafukují pro veřejnost, aby se v bulváru mělo o čem psát..Tak díky... Live in a peace *1* *15* -
nevíte?
Ahojky, nevíte náhodou někdo, co Bey vystudovala za školu nebo tak? Fakt bych byla moc ráda za odpovědi. Bey 4Ever! pa -
STEJNÉ
Podívejte na http://dirty-man.blog.cz/0610/beyonce-knowles-zivo topis *1* *1*