Přejít na výpis diskuzí

Beyoncé

OSOBNOST 31.12.2006 
351 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • najjjkrajsia Beyonce

bose..Beyonce je taka nadherna..je najkrajsia zena sveta..v zivote som nevidela krajsiu osobu ako je ona ani nazivo a ani v telke..aj jej frajerik je zlaty....boh ju obdaroval velkym talentom ako je tanec a spev ale este via jej krasou.....Beyonce si naj naj naj.. *14*
  • Cool

Beyoncé je strašne super! mám doma všetky jej cédečka, aj destyni¨s Child!!!! *14* *14* *14*
  • Happy Birthday! *4*
  • Beyoncé je užásná zpěvačka je nejlepší ze všech zpěvaček na světě je krásná jako nikdo jiní umí přenádherně zpívat je prostě boží je to Andílej moc jí mám ráda Jí Justina Biebera AND Selena Gomez sou nej všechny je moc miluju I love Beyoncé *14* *1*
  • Beyonce je super....:))
    • No... Až tak bych nepřeháněla, jsou i lepší zpěvačky nebo i zpěváci. Sice má docela dobrý hlas, ale super? Pro mě už je to moc.
  • Beyoncé

Bee je nejlepsi!!!!! *3*
  • listky na koncert

Caute fandovia a fanynky Beyonce!
    neviem ci viete, ale 8. kvetna ma koncert vo Viedni!! mam 2 listky ale nemozem ist! tak kto ma zaujem nech rychlo pise na lucypcola@hotmail.com
  • Já a Beyoncé

Beyoncé není jen skvělá zpěvačka a herečka, ale i krásná princezna! Čokoládová očíčka, dlouhé tmavé vlasy, hubené břicho...a věc kterou hodně lidí vidí jako příšernou...velký zadeček! Ale to není pravda, že je to děsný! Náhodou! Beyoncé vyhrála první místo v soutěži o nejhezčí prdýlku!!!
    • Re: Já a Beyoncé

BEONCE je člověk talentovaný!To jen tak někdo neskousne!Ona se umí projevit jak krásou,tak vystupováním!
  • no tak ona je borec nejvetsi...... je nejlepsi :)
  • ?

BEYONCE JENOM KOPIRUJE NECHALA SI UDELAT ZADEK JAKO JENNIFER LOPEZ OBLEKA SE JAKO ONA NA J.LO NEMA ........ *1* *5* *3* *13* *9* *8*
    • Re: ?

Ale každý musí mít v životě nějaký vzor,i když pochybuji o tom že Beyonce kopíruje Jennifer Lopez.Je každá úplně jiná!!!
      • Re: Re: ?

Beyonce sama řekla že má za vzor Tinu Turner... a tady slečna EVE by si měla uvědomit že Beyonce si žádnej zadek udělat nenechala.. je to její vlastní.. J.Lo neni rozhodne jejim vzorem .. tak klid než začneš srovnávat!! *8* *16*
    • Re: ?

udělej si pořádek v tom kdo koho kopíruje ano?? to že mají podobné styly ještě nic neříká o kopírování! Ty asi budeš pořádná hvězda co... radši si jdi vychvalovat J.Lo i když kdyby ona věděla že má fanoušky jako seš ty.. asi by s tím sekla...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit