-
Super girl
já mám hroooooooooozně ráda beyonce *14* *14* užasně zpíva,vypadá....je to kočka...moc se mi libila v dreamgirls!!!! *4* libi se mi když je z nejakým tim jejím synovcem ..a chtela bych aby mela taky díte..moc ji to s detmy sluši ...proste ji mám rada takovou jaká je .....I LOVE BEYONCÉÉÉ!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nej je aguilera
nejjjjjjjjjjjjjjjj je proste christina aguilera.mam jeji majl.chcete ho?tak mi napiste na kikca.kocova@seznam.cz *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
Beyoncé
Je to celebrita, která je nejenom velmi talentovaná, ale označila bych ji jako krásku s velkým K. Z černých zpevaček současasnosti je opravdu nejlepší, má pervektní vystupování, styl, vizaš. Beyonce rozhodně nikoho nenapodobuje, naopak je velmi svá! Z nejlepších bílých zpěvaček je Aguilera nejlepší, má perfektně exponovaný hlas. *4* -
-
Re: Beyoncé
*5* nenávidím lidi co říkájí o Beyonce že neumí zpívat -
-
Re: Re: Beyoncé
Říct, že Bee neumí zpívat.. to snad ani nikdo nemůže.. chtěla bych vážně všechny ty "frajery" a "frajerky" vidět v akci.. To musí být podívaná:D:D Ale kritizovat jooooo to uměj *1* -
Re: Re: Beyoncé
tvoje klipy jsou moc moc mocinku nadherne *4*
-
-
-
Nikdy jsem ji neměla ráda. Akorát záviděla Rihanně tehdy,že vypadá líp a že je mladší a Rihanna byla hloupá a dala Beyonce přednost tím,že udělala škaredou ze sebe místo toho,aby se snažila stále být hezčí než Beyonce. A písničky jsou na nic.
-
-
Beyoncé neposlouchám, ale nic proti ní nemám...
-
Já se mám! Všichni moji sourozenci jsou totiž už dospělí! Mám 3 bratrance, 2 sestřenice a jednu sestru!
-
-
Proč tu vlastně píšu o svých sourozencích?!
-
-
Tak jako Rihannu, tak už ani ji neposlouchám. Písničky na jedno kopyto. Už mě nebaví tato zmalovavá paní s parukou a průhlednými šaty.
-
-
ticket
Cauves, chtela sem se zeptat, jestli nekdo nevite kde si muzu objednat listek na konzert Beyonce v Londyne?! -
vsechno nejlepsi beyonce mam te moc rada a si skvela *14* *14* *3* *3*
-
bara
beyonce je neeeeeeeeeeeeeeeeej zpevacka na svete *14* *14* *14* ma uzasnej hlas proste cela opekna nejsem lezba ale je pekna *3*