-
Re: TH
Znám překlad obou písní jediné co mají společné je to že tam chce někdo skočit, v TH stojí na střeše u rammsteinu na mostě, Bill nechce aby skočil(a) v rammsteinech tam zpívá ať skočí a osvobodí se, podle mě jsou to dvě různé písně, každá jiný text a pointa je taky jiná. *7* -
Borciiii
náhodou sou to největší borci *3* *14* -
TH
jn jedíný čím se proslavili je to že jsou mladí a nelíbí se mi co dělají zB.
Rammstein-Spring a TH-Spring nich nwm no o něčem to svědčí že se vezou na cizí slávě *10* *8* -
Vzkaz pro ty co nemaj Tokio Hotel radi
Takze, kdyz nemate Tokio Hotel radi, tak sem proste nelezte jasny???Potrebujete k tomu jeste neco??Sakra co vam udelali???A nelezte sem teda jo?? *9* *10* *7* -
♥nej♥je♥BILL♥!♥
mno a nejklasnejsi je samo sebou Billisek!!! *14* *14* *15* *1* *14* *14* a taky je to upe nej zpevak ma super hlas kerej me vzdy uklidni!!! *4* pste >TokioHotel4Ever< *5* -
TH
miluju TH...Je to náhodou super kapela!!A nejhezčí je tam TOMÍŠEK!!!pro mě,a taki BILL!!! *14* -
I♥TH!
jo a I♥TH! *14* *14* *5* *14* *14* -
???
co proti nim všichni vůbec máte?když je nemáte ádi tak o nich nemluvte a nevšímejte si jich,a ten kdo je miluje tak ať to dá najevo *1* -
Re: Jste zlí!!!
Jo no máš pravku neznáteje nadávate jim a nesnášíte tak co sem lezete!!!! -
Jste zlí!!!
♥♥♥Tak hele, přestaňte se do nich navážet, dyť je vůbec neznáte (já, ale taky ne).Dyť je SEXY♥♥♥!!! *16* *16* *16* *14* *14* -
miluju te bille
Bill toho dokazal hodne *14* -
muck
Bill Kaulitz-Nejlepšííí zpěvák a kluk!!!!!Miluji tě lásko moje!!!!!!!!! *14* *14* *4* -
dtgshb
Bill du bist so SEXY!!!!! *14* -
rter
Bill je nejhezčí kluk na světě!!!! *14* Ich liebe dich Bill *8* Andílku můj... *4* -
Miluji tě Bille!!
Ich liebe dich BILL *14* jsi můj anděl. *4* -
Re: Billiiik
to i ja -
Bill je nej
¨Bill je nej a i když tet vipada jak holka tak ho stejně miluju
ICH LIEBE DICH *14* *14*
Největší fan Tokio hotel a Billa Kaulitze Verča!!!! *14* -
new
hey lidi!!dala sem tady new fotku billa s new ůčesem do pár dnů tady bude...je to sice ze zadu ale vypada sexy.. *14* *14* -
NEW HAIR!!
VITE O TOM ŽE BILL MA ZASE NEW ŮČES MOHAWK NEBO TAK NĚJAK...VYPADA DOST COOL!!!!!!!!! *5* *14* -
Billiiik
jako sry ale kdyz sem ho videla poprvi tak sem si myslela ze to je holka ale zatim je to docela peknej kluk