Přejít na výpis diskuzí

Bill Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
746 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: TH

Znám překlad obou písní jediné co mají společné je to že tam chce někdo skočit, v TH stojí na střeše u rammsteinu na mostě, Bill nechce aby skočil(a) v rammsteinech tam zpívá ať skočí a osvobodí se, podle mě jsou to dvě různé písně, každá jiný text a pointa je taky jiná. *7*
  • Borciiii

náhodou sou to největší borci *3* *14*
  • TH

jn jedíný čím se proslavili je to že jsou mladí a nelíbí se mi co dělají zB.
    Rammstein-Spring a TH-Spring nich nwm no o něčem to svědčí že se vezou na cizí slávě *10* *8*
  • bobby0

Vzkaz pro ty co nemaj Tokio Hotel radi

Takze, kdyz nemate Tokio Hotel radi, tak sem proste nelezte jasny???Potrebujete k tomu jeste neco??Sakra co vam udelali???A nelezte sem teda jo?? *9* *10* *7*
  • ♥nej♥je♥BILL♥!♥

mno a nejklasnejsi je samo sebou Billisek!!! *14* *14* *15* *1* *14* *14* a taky je to upe nej zpevak ma super hlas kerej me vzdy uklidni!!! *4* pste >TokioHotel4Ever< *5*
  • TH

miluju TH...Je to náhodou super kapela!!A nejhezčí je tam TOMÍŠEK!!!pro mě,a taki BILL!!! *14*
  • I♥TH!

jo a I♥TH! *14* *14* *5* *14* *14*
  • kate567

???

co proti nim všichni vůbec máte?když je nemáte ádi tak o nich nemluvte a nevšímejte si jich,a ten kdo je miluje tak ať to dá najevo *1*
  • Re: Jste zlí!!!

Jo no máš pravku neznáteje nadávate jim a nesnášíte tak co sem lezete!!!!
  • Jste zlí!!!

♥♥♥Tak hele, přestaňte se do nich navážet, dyť je vůbec neznáte (já, ale taky ne).Dyť je SEXY♥♥♥!!! *16* *16* *16* *14* *14*
  • enulkaa

miluju te bille

Bill toho dokazal hodne *14*
  • muck

Bill Kaulitz-Nejlepšííí zpěvák a kluk!!!!!Miluji tě lásko moje!!!!!!!!! *14* *14* *4*
  • dtgshb

Bill du bist so SEXY!!!!! *14*
  • rter

Bill je nejhezčí kluk na světě!!!! *14* Ich liebe dich Bill *8* Andílku můj... *4*
  • Miluji tě Bille!!

Ich liebe dich BILL *14* jsi můj anděl. *4*
  • monikasmajlo

Re: Billiiik

to i ja
  • Bill je nej

¨Bill je nej a i když tet vipada jak holka tak ho stejně miluju
    ICH LIEBE DICH *14* *14*
    Největší fan Tokio hotel a Billa Kaulitze Verča!!!! *14*
  • kwajdinka

new

hey lidi!!dala sem tady new fotku billa s new ůčesem do pár dnů tady bude...je to sice ze zadu ale vypada sexy.. *14* *14*
  • kwajdinka

NEW HAIR!!

VITE O TOM ŽE BILL MA ZASE NEW ŮČES MOHAWK NEBO TAK NĚJAK...VYPADA DOST COOL!!!!!!!!! *5* *14*
  • mikes38

Billiiik

jako sry ale kdyz sem ho videla poprvi tak sem si myslela ze to je holka ale zatim je to docela peknej kluk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší