-
...
je nejjjjj zpevak -
HAPPY BIRTHDAAAY :D
všechno nej nej nej nej nej nej a néééj Billeee x)) -
Germany
Alles gute to Bill! *8* -
Re: HHH
Říká se, že není emo ;):D Ale každej si myslí co chce, podle mě je to nějakej neidentifikovatelnej styl :D -
HHH
Vše nej.Nevíte jestli je byl emo?Já jen že na tý fotce ta ofina vypadá na emo.Ale podle ufony ho jako nesoudím.Jen jestli to nevíte. -
všetko NAJ
všetko NAJLEPšIE BILL!!!!!!!!!!! *3* *14* *14* *15* -
happy-b-day
UPE VŠECHNO NEEJ NEEJ K NAROZKÁÁM!! *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Vše nej
teda vlastně Alles Beste -
Re: Vše nej
Alles Gutte-přece *1* -
Happy Birthday, Bill!
Happy birthday Bill! Nemůžu uvěřit, že už je to další rok. Tak rychle to utíká, všechno se jim splnilo, ale nezdá se vám někdy aspoň jeden ze všech čtyř kluků smutný? Já znamenat pro svět to co oni, skáču štěstím do nebe. Nedávno to byli čtyři roky od vydání singlu Durch den Monsun a ono hup...a je jim dvacet *4* Takže ještě jednou všechno nejlepší, i když myslím, že je minimální šance že si něco z téhle stránky přečte, přecejenom to sem napíšu....
Happy birhday, Bill... *14* *14* -
Vše nej
Nevím jak se to píše německy ale vše nej:D -
Neberte si to osobně....
....ale nemám je ráda... A ho především. *9* -
Vše nej
Happy Birthday Bill... *3* -
Re: heeey !!
Tak to jsi hodně slabá fans, když tě to přešlo tak brzy. Co jim máš co vyčítat, že jsou v Americe. Já se jim nedivím. V Ervopě byli slavní kolem 2 roků a když se jim otevřela možnost jet do USA, tak proč ne.....kdo by to nebral? -
Re: VŠECHNO NEJLEPŠÍ, Alles Gute, Happy birthday BILL & TOM.=oˇ
K vašim - sry.=o) -
VŠECHNO NEJLEPŠÍ, Alles Gute, Happy birthday BILL & TOM.=oˇ
*
Ke 20-tým narozeninám. Milujem a zbožňujem vás pořád stejně.;o) -
HAPPY BIRTHDAY
HAPPY BIRTHDAY Bill & Tom *4* -
Alles Gute
Alles Gute Bill :)) viele Gluck, Gesundheit und viele Konzerten und Erfolg.... *14* -
Re: heeey !!
A kdo by nechtěl do americi?! *3* *3* -
Re: Bill
Jasně ale Fall out boy,My chemical romance a Billy talent sou EMO skupiny takže se nedivim že se malujou,ale BILL?Ten EMO neni v žádnym případe...takže je jedině gay...ne že bych proti homosexuálům něco měla,ale proti Billovi hodně...ale to je můj nazor tak nebudte naštvaný že to říkám jo?