-
bill je klasnej
miluju billa *14* *14* -
nejlepší
Ahoj Bille . Spíváš překrásně z celého světa *14* . Chci se zaptat jestli máš icq ??????? dyštak bychom si pokecaly *4* *14* . Mám tě ráda *4* *14* *14* -
-
Re: nejlepší
jj icq ma *3*
-
-
to není holka?
a já do ted vážně myslel, že jo! no nic, jdu chytat fantoma:D http://www.najdifantoma.cz/ -
Bill¨je ta neůžasnější osoba v galaxii!
-
BILL JE SUUUUPR!!!! *4* *4*
-
....
jako proč sem píšete vy co Billa nemáte rádi? *7* to mi jako mozek nebere *13* ....Bill je ůžasnej kluk!!!! a jeho bratr taky -
-
Re: ....
Ahojky...prosimtě chtěla jsem se zeptat: Někde jsem slyšela nebo četla že Bill je gay...je to pravda? -
-
Re: Re: ....
Bill nejni gay....ani náhodou! *13* -
Re: Re: ....
Nééé tak to není sakra já sem dám to video a tam si to poslechnete
-
-
-
Ahoj bille kaulitz ja nemůžu spát protože ja mislim na tebe moc a moc. a moc tě miluju tě zlatej milovanej miluju tě lásko moje moc tě mám moc a moc a moc a moc tě mám rád i tě nedam ti napokoji protože semi libiš moc a tome a tobe taki vam to aluši vam to zlatička moje miluju vas ale vic vam to sekne vam to vipadate. Sexy bill a tom od sexy lucky štěpánková z mrzlic 26
-
th
ja nechapu proč nějaký uplně pitomý holky sem píšou že ho milujou!důvody proč to sem nepsat-1.on sem stejně nechodí aby si tu prohlížel že tadle ho miluje ta byla na konzertíčku atd.2.pak si o takovejch co jim fanděj a normal poslouchaj skoro všechno kvůli těmdle kravam myslej buhvi co!bez ohledu na to jestli to psal ten nebo ten!takže si dámy možná někdy i pánové(i když to snad ne!)rozmyslete co sem píšete protože když se podíváte na ty příspěvky?! *15* je to fakt na palici!! -
-
Re: th
souhlasím
-
-
Hele,když se vám nelíbí,tak proč se díváte na jeho profil??Je to ten nejúžasnější člověk na světě.Není teplej.Už mě vážně štve,jak to někdo o něm může vůbec říkat.Pro mě a ostatní fanoušky to je dost velká urážka,když někdo uráží Billa,tak tim uráží i mě.
-
-
Bill kaulitz je ta nejhezčí osoba na celym světě je to bezvadnej zpěvák takhle krásně zpívat umí málo kdo.Snad nikdo!!!!!!!!!!!!!! fakt nechápu jak o něm můžete napsat že je teplej.skládá nejlepší písničky na světě. jsem jedna z jeho největších fanynek a tyhle kecy si strčte někam!!!!!!!!!! bill kaulitz je boží.A když ho nemáte rádi tak sem nechodte protože když urážíte billa a tokio hotel tak urážíte i jeho fanynky!
-
Billa mám taky ráda, ale v Bravu v časopise říkal něco že je gey prostě se přiznal... Je i na kluky i na holky... *7* Bohužel ale je hezkej *15* *14* *14* *14* *14*
-
-
nevim
Bilíšek je naprosto mega krásnej. Až je to skandál!!!!! *15* *14* *14*