-
Tomíšek je stejně nejkrásnější! *14*
-
NECHTE BILLA NA POKOJI!
Bill je taky jen clovek tak ho nechte,Ja ho si sice osobne neznam ale libi se mi proste jeho image a jak zpiva a celkove skupina TOKiO HOTEL.Take se dete vsichni anti vycpat me TOKIO HOTEL nikdy nezhnusite nejspis zavidite nebo co!!sam BILL rekl ze mu prijde smesny ze anti fanousci si daji tu praci vytvaret onich blogy!! *3* Mam ho moc rada a doufam ze dorazi k nam do CR moc si ho preju videt na zivo jak zpiva!!!! *14* *14* -
Billisek libašek,vic nemám co dodat *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Billda
Bill je prostě nejlepší a nejhezčí!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* a antiTH ať si jdou oholit záda a koupit růžovou motorku!! *16* *16* *16* *8* -
wooow
Tokio hotel jsou prostě úúúúúúúúúžasní!!!! A Bilík nejvíc!!!!!!!!! Je to nej nej nej nej zpěvák na světě!!!!!!!!!! *4* *14* -
antifans jsou trapní
a ještě neco k billovi a vlastně celým TH...antifans tokio hotel jsou něco tak strašně trapnýho a směšnýho..Když th začali hrát tak všichni říkali,že je to buzna holka atd..možná v té době (rok 2005) to ještě bylo vtipný,ale ted? fakt trapný..já osobně se tomu jen můžu smát..opakovat furt to samý..5 let furt dokola!!to je ubohý!...všichni ví,že to gay ani holka není..je to jeho styl a jeho věc..je slavnej má peníze a holky ho milujou..a je mu úplně ukradený co o něm říkají nějací omezení debilové,kteří by nikdy nic takovýho nedokázali..oni nemají čas se zabejvat takovýma sračkama..a mě jako fanynce je to osobně taky fuk :D tak aby jste vedeli,že tímhle vlastne už ztrapňujete jen sami sebe..pa -
-
Re: antifans jsou trapní
přesně kdyby si poslechli jejich písničky tak by možná změnili názor přiznám se že sem nebyla jejich faninka ale zase sem jim nenadávala ale ted sem sla na youtube a pustila sem si nejaky jejich pisnicky a napadlo me ze si pustim schrei a libejí se mi moc jsou dobří ale i další písničky mají hezký *3* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: antifans jsou trapní
jo i bill se mi začal líbit sem ho viděla ted v jednom videu a tam je tak nadhernej *4*
-
-
máš naprostou pravdu já to že je Bill gay poslouchám celý den když příjdu do školi a už je to dost trapný zlášť od těch co Billovi nasehaj ani po kotníky *10* -
Hm.-moje slova *14*
-
-
Bill je prostě nej
Bill je ten nejlepší člověk na světě, jakého znám...každý z nás by si z něho měl brát příklad!!! A všichni anti-fanoušci mu jenom závidí, a proto mají takový trapný keci...jo a jinak se mrkněte na můj blog - http://th-ichbinteufelin.blog.cz -
Dívejte se!!
Dívejte se v Sobotu 10.2.2007 na t-music bude tam nový videoklip TH Ubers ende der welt -
billik je nejužasnějši klučina na světě,moc ho miljuju je prostě nej *14*
-
achooojík
BILL JE NEJ..Je moooociinky pěkny kluk!!!moooocinky se mii libi..zatím Hojík *14* *14* *14* *5* *13*