-
tokio hotel
bill je s tokio hotel nej kdo souhlasi *1* -
-
Re: tokio hotel
ja souhlasíím!!! -
Re: tokio hotel
pro billíka je nej slabí slovo
billík je nejlepší z celého světa *14* *14* -
-
-
BILL
AHOJ BILL JE UZASNI JE MOJA LASKA *14* JE SLADKY AKO ANIELIK *4* *14* *14* *14* *14* *3* *1* *1* -
MILUJU VÁS JSTE PROSTĚ ÚŽASNÍ KLUCI!! VY STE PROSTĚ VELCÍ SAMCI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Mám rád skupinu "Tokio Hotel" a Billa. Snažil jsem se být jako on před 10-ti lety 2006 - 2007 jsem měl stejné vlasy stejně jsem se oblékal, ale myslím, že staré Tokio Hotel bylo lepší... *3* (Je to jen můj názor nikoliv Hate a nikomu můj názor nevnucuji.)
-
-
Souhlas já si taky myslim,že starý Tokiáci byli o něco lepší :D
-
-
CDs
Čau lidi :) neměl by někdo zájem o CéDéčka TH: Schrei a Zimmer 483 Live in Europe? Jsou ve skvělym stavu! Jestli má někdo zájem, tak ať napíše mail. -
Bilisek
Ahoj jsi moc super jako tvuj bracha ste upa sqeli mejte se papa *14* *14* -
superr
Bille spíváš super *1* fanda TH PS ste super *4* -
-
Re: superr
No možná zpívá super, ale já žeru Tomína xD *14*
-
-
Tokiáčci
No...Bill neni nejhezčí kluk na světě ani není nejlepčí zpěvák na světě, to si nebudem nic nalhávat holky *13* , musíte uznat že není dokonalej a že je spousta lepších zpěváků!!A TH taky není zrovna nejlepší skupina *5* ..Ale prostě oni mají své osobité kouzlo, strašně velké a silné *3* , že to je dělá něčím jiným, vyjímečným,novým....něco jako Tokio Hotel na hudební scéně chybělo a kluci se toho zhostili bych řekla víc než dobře!! *14* ..Mám je ráda a ráda si jejich písničky pouštím, i videjka *1* A jestli je tady někdo kdo je mám rád, což určitě je!! tak s epls koukněte na moje stránky *4* http://thp.blog.cz a přidejte komentář *3* .sem teprv na začátku ale určo tam toho dám ještě víc *14* .páčko všem fanouškům charizmatické něměcké skupiny Tokio Hotel!!! *14* -
Bill
Billí!!I love youuu *14* *14* *14* -
Nejhezčí z TH je Bill ale Tomovi to sluší tož holky nebuďte blbé a faňděte jim jsou to jedničky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *3* *4* *7*