Přejít na výpis diskuzí

Bill Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
746 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TOKIO HOTEL

TOKIO HOTEL SU NAJ! *4* A LUCIFUKA POZNAM JEJ SA PACI TEN S METRIXU ON JE *9* ....BILL A TOM SU NAJKRAJSI NA CELEJ ZEMEGULI A ICH KLIPI MILUJEM ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ACH BILL...NAJ KLIP JE RETTE MICH *14* BOZE KONECNE PRISIEL NIEKTO KTO SI ZASLUZI BYT NA MOJEJ STENE A BYT AKO PLAGAT A MILUJEM ICH A MILUJEM,MILUJEM,MILUJEM! *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • pro ANTI

hele fakt nechápu o co vám jde!!!!??? *7* když se vám nelíbí tag co sem leze te!!!????? *7* *8* každej má jinej vkus!!!!!! *14* tag si dejte odchod!!!!dík a ZBOHEM!!!!!vy ...... *16*
    • Re: pro ANTI

co dodat??? lenulka ma proste pravdu... *5*
  • skih
    Alles gute, Gesundheit, Glück, . Ich liebe dich *14*
  • Hallo, ich denke nicht, dass Bill ist Homosexuell und wer so denkt, ist sam Homosexuell .... Bill ist absolut perfekt Sänger und keinen Fehler ... So Shut up .... *10* Ahoj já si nemyslím,že je Bill teplej a ten kdo si to myslí tak je sam teplej....Bill je naprosto dokonalej zpěvak a nemá žádnou chybu...Takže držte huby.... *10*
  • Ahoj bille kaulitz ja tě mám moc a moc ráda ti muj zlatej milovanej miluju tě. Od lucky štěpánkovy odepiš
    mi bille kaulitz a tome miluju vas bille kaulitz a tome kaulitz
  • jjj ať si kazdej říká co chce byl prostě boží!!!!!!!!!!!!!!!je super že existuje nekdo kdo je fanouškem těhle kluku. the best of
  • Billicek je nej... *14* *14* je to fakt andilek *4* *14* hlavne dys se smeje... *14* von ma takovej klasnej predkus... *1* *1* *1* *14*
  • co na to říct......je prostě sexi
  • tokio hotel 4 ever

jo tokio hotel nej kapelka ..at si kdo hce rika co hce ,,, kazdy ma na ne svuj nazor nekdo rekne buzny a nekdo mmilíčci no ... tak se nehadejte jo a tokio hotel 4 ever muluju je a uz se tesim na nove CD *15* *14* *14* *14*
    • billy.kaulitz

Re: tokio hotel 4 ever

:D moe slowa čéče :D *1*
  • Billísek já supéérrr *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit