Přejít na výpis diskuzí

Bill Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
746 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo a ta emailová adresa neni platná.

tak nevim,nevim.Fakt nevim,proč sem lezou ty lidi,který na TH nadavaj.a jedna připomínka:At sem neleze ten kdo je nemá rád.já jsem je například uplně nesnášela až jsem si myslela,že se z nich cvoknu.ale kamošky do nich byly zažraný tak,že jsem s tym začala i já a ted mám celej pokoj poplakátovanej TH.Ale třeba bych nespala před jejich hotelem na zastávce.tak tohle je moje diskuze.Papa *3* *1* *3*
  • Bill je sexy

*14* miluju BILLA *14*
  • bill

je to miláček a krasavec *3*
  • laska.

bille jsi nej nej nej.ja te proste zboznuju.a tešsim se na tvuj koncert v CR.JSTE SUPER TOKIO HOTEL *4* *3* *15* *8* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • beautiful birthday Bill :**** *3*
  • Ach joo

Pro Vás fanynky,uvedomte si co tu pisete,nebo se aspon pokuste malinko myslet tim ptacim mozkem,ja si Tokio Hotel obcas take poslechnu,nejsou to zadni borci,ale maji nejaky talent,a netvrdte ze milujete Billa,chapu ze ho obdivujete,i kdyz zas tak obdivuhodny neni,ale jak ho muzete milovat,s timhlem namalovanym podvizivenym ratlikem byste chteli opravdu zit nebo dokonce mit deti?Nejvetsi ostudou jste vy,hystericky fanynky,ale i mezi Vama se najdou normalni,ale ti vetsinou nepisou do teto diskuze,krome me *3*,rikam dopredu nejsem pubina,ani si ji nemastim nad plakatem toho anorektaka.Za par let Vas to prejde a verim ze se Vam budou libit normalni chlapy,a ne transky.A myslim ze i toho Billa to prejde,koneckoncu je to sam pubertak.
    • Re: Ach joo

Já ho fakt miluju ! a miluju a miluju a miluju a miluju a miluju a miluju a miluju a miluju a miluju a miluju a milujua milujua milujua milujua milujua milujua milujua milujua milujua milujua milujua milujua milujua milujua milujua milujua milujua milujua milujua milujua milujua miluju není to anorektik je hrozně hezkej! nikdy mě nepřejde!
  • Souhlasim
  • Ja si taky nemyslim je Bill je teplej ,je to nahodou uzasnej spevak.
  • ........sou super!!!!!!!!!! Hlavně Bill!!!!!!!!! eeeICH LIEBE...BILLeee
  • Bill

Bill je úžasnej *1* A je hezoučkej a zpívá docela gut *3* mno jinak vypadá jako holka ale mě to navadí *7* je to prostě Andílek *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit