Přejít na výpis diskuzí

Bill Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
746 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tokiacci

tokio hotel je nejlepsi skupina jakou sem kdy slysela. Nejhezci s nich je bill pak Tom, jestli de Georga pripada mi moc sladky a Gustav je roztomile mimi, jednym slovem jsou vsichni k nakousnuti.Je to nefer ze jim vsichni (hlavne kluci tak nadavaj)oni si vubec neuvedomuji jaka byla tezka prace dostat se na vrchol. pa hholoubci:-) *14* *14* *14*
  • Neeeej!!

Bill je fakt neeej, já ho úplně žeru, miluju, láskuju!!! *4* *14* je nej nej nej a ještě jednou nej!!! *3* *14*
  • Fanynka

BIll i Tom jsou skveli,ale ty dalsi dva (Gustava a George) na ty se nemuzu ani podivat........ Jinak fakt krasne zpiva pisnicku Rette mich *14* *3* *3* *1*
  • nevíte jestli je bill levák nebo pravák *14* *14* *14* *14*
    • Koukni se na videa z autogramiady, treba jak se urazeli s Tomem navzajem :D ... ale je pravak, to mzuzu rict rovnou :D :3
  • nevim....príde mi nějakej divnej....nemůžu si pomoct ale je to tak
  • Bill

Bill je nejlepší zpěvák na světě!!!!!! A Tokio Hotel je ta nejnej skupina!!! Víte že TH přijedou do Prahy? ale vstupenky nejsou k zakoupení (béééé bééé) *9* *9*
  • Tom je megaaaa sexy ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Miluju ho ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• kocourek

Je to ten nejhezčí kluk na světě *14*
  • bellunqa

;)

Tak držím palce, aby to vyšlo :)
    • doris

Re: ;)

Nám *1* dykcy všecko *1* *1* Přibíráme zájemce *1*
      • bellunqa

Re: Re: ;)

A z jak daleka ti zájemci můžou být??
        • doris

Re: Re: Re: ;)

tak to je uplně putna. Odkudkoliv *3*
          • bellunqa

Re: Re: Re: Re: ;)

Tak to máte dobrý teda *1* já jsem se nikdy ničeho takovýho nezůčastnila, tak newím mno ... *7*
            • doris

Re: Re: Re: Re: Re: ;)

Bože už jsem se chtěla leknout co jim chceš dávat *1* *1*
            • bellunqa

no a co jako? je zbijem, jako takhle na nas zapomenout *13* to se nesluší. Jen jim dáme .... (bombu) *16*
            • doris

A já se přidám :D Chudáci, taková bitka :D
            • bellunqa

Snad jo, bo jim namelu *1* ... si zasloužíme nějakej koncík ... *8*
            • doris

Mno tak teď už jen doufat, že něco podniknou *1*
            • bellunqa

To moc děkuju, taky na to budu myslet :D
            • doris

mno tak mi jako takhle taky ne, ale jsme takové akční a už máme ledacos za sebou:D Ale tak to je teď předčasné to řešit. Takže až to bude aktuální, tak na tebe myslim. To pořešíme *3*
  • heh

je to ten nejnejnejúžasnější kluk na světě.a to myslim do slova a do písmene!!! *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit