-
miluju ho *4* *4* *4*
-
Skupina pro puberťačky
V dnešní době potřebuje skupina dobrou imič aby zaujala.. a oto se snaží Bill z Tokio Hotelu.Viděla jsem s ním rozhovor a je jasný že heterosexuál nebude protože nejen že se až přehnaně rád maluje ale má i grimasy jako holka..je to typ skupiny kterej je přesně pro trhlý puberťačky který si za pár roků řeknou jak do nich mohli být tak zblbý protože ty hlody co tady píšou že jsou do něj zamilovaný a tak můžou napsat jen takový trhlý holky...každej má ale jinej vkus *5* -
narozky
všeeechnoooooooooo nej Bille!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
21 let
Happy Birthday, Bill!!! *14* -
Podle mně je Bill naprosto sladkej. *14*
-
MILUJEME BILLA A TOMA.OBA JSOU SUPER KLUCI.JSOU NÁDHERNÍ!!! ÚPLNĚ JE ŽEREME!!! ZDAREC EVULEC!!! Y LOVE YOU BBBIIILLL TTTOOOMMM *14* *8* *3* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* *16* *16* *8* *8* *15* *15* *15* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Zum Geburtstag viel Glück
Alles gute zum Geburtstag, Bill :) -
Bill Kaulitz
Ma Bulimii a spí s klukama a ma poruchu osobnosti -
-
ty máš poruchu mozku spí s klukama? aha no jestli spí tak jenom pro videoklip to dělá vědšina zpěváků nebo herců víš? :)
-
-
ÚPLNĚ VÁS ŽEREME MILUJE VÁS JSTE PROSTĚ SUPER KLUCI!!!§ Z LOVE YOU *3* *14* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *14*
-
billísek
ahoj billísek je nej kluk na svete ja ho miluji nemate nekda na neho icq nabo e-mail byla bych moc vdecna dekuji paaaa billiska -
-
Re: billísek
ja sice na nej skype nemam nebo tak.ale mam ho rada jako ty z celeho srdce -
joja sice na nej skype nemam nbo tak.budu se opakovat po tobe je nej kluk miluju ho z pulky meho srdce *4* -
Já mail na Billísa mám ale nedám k cemu by me to bylo *15* ale jinak Billa miluju nejvíc je to nejlepsi,neuzasnejsi a nehesci kluk na svete a není to žádná buzna!!! *16* Bill je jenom můj!!!Ich liebe dich Bill,Ich bin deine Madchen!!Du bist dein Junge *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* -
Já mail na Billísa mám ale nedám k cemu by me to bylo *15* ale jinak Billa miluju nejvíc je to nejlepsi,neuzasnejsi a nehesci kluk na svete a není to žádná buzna!!! *16* Bill je jenom můj!!!Ich liebe dich Bill,Ich bin deine Madchen!!Du bist dein Junge *14* *14* *14* *4* *4* *14*
-