-
ICH LIEBE DICH BILL!!♥
BILL ICH LIEBE DICH!!! *14* ICH BIN DEINE GROßTE FAN!!! *4* *14* *4* *3* *14* ICH MOCHTE EIN KONZERT IN PRAG!!ABER DAS MOCHTEN VIELEN FANS!!!! *3* *14* DU BIST GANZ SEXI!!!! *5* *16* *5* *4* BILL DU BIST MEIN IDOL!!!!! *3* *14* -
-
Re: ICH LIEBE DICH BILL!!♥
to ti uvěří jedině stará Blažková,máš tam chyb jak maku *15*
-
-
TY MÁ LÁSKO JEDINNÁ NEVINNÁ!!! MILUJU BILLA!!!!!!!!!!!!!!!A VY HOLKY ??? TAKY HO MILUJETE!!! *7* *7* *7* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Bill je super!
Ahojík lidišky komu se nelíbí Bill je fakt úlítlej!!! Bill je krásnej kluk!!! Má čisou plet, hezky upraveny vlasy!!! Je prostě suuuupr!!! M.T.M.R Billi Pa *14* -
To je proste nas Bill =)
Bill...to je proste zpevak je talentovany a do toho krasny dokaze dat svym fanouskum naprosto vsechno co jine hvezdy neumi! =) -
-
Re: To je proste nas Bill =)
jo je talentovany.a vubec mi nevadi ze vypada jako holka
-
-
Je krásnej a a je jenom muj takže holky nemáte šanci ha ha *14* *4*
-
Lol
lol ich liebe dich Bill! *14* *14* *4* *1* *14* er ist so sexy und schön!! <33 :-* -
jéé bill je krásnej a ja jsem drsná holka co si maluje cerne nehty a linky *1* ste normální vy tady?? manie okolo tokio hotel je osmy div sveta *8*
-
Rozhodně dobrej klučina a jeho brácha též !!!!!!!!!!!!!!!!!! Mají moc pěkný písničky!!!!!!! :))))))))) *3*
-
Happy B-Day Bill ^^
-
ja a bill....
chci jenom rict, ze nejsem typicka potrhla fanynka*14* *14* *14* billa a tokio hotel...billa uznavam, hlavne kuli jeho stylu oblikani a takovejm vecem,jinak se mi moc nelinbi...xD *9* *1* *3*