Přejít na výpis diskuzí

Bill Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
746 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ICH LIEBE DICH BILL!!♥

BILL ICH LIEBE DICH!!! *14* ICH BIN DEINE GROßTE FAN!!! *4* *14* *4* *3* *14* ICH MOCHTE EIN KONZERT IN PRAG!!ABER DAS MOCHTEN VIELEN FANS!!!! *3* *14* DU BIST GANZ SEXI!!!! *5* *16* *5* *4* BILL DU BIST MEIN IDOL!!!!! *3* *14*
    • Re: ICH LIEBE DICH BILL!!♥

to ti uvěří jedině stará Blažková,máš tam chyb jak maku *15*
  • TY MÁ LÁSKO JEDINNÁ NEVINNÁ!!! MILUJU BILLA!!!!!!!!!!!!!!!A VY HOLKY ??? TAKY HO MILUJETE!!! *7* *7* *7* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Bill je super!

Ahojík lidišky komu se nelíbí Bill je fakt úlítlej!!! Bill je krásnej kluk!!! Má čisou plet, hezky upraveny vlasy!!! Je prostě suuuupr!!! M.T.M.R Billi Pa *14*
  • To je proste nas Bill =)

Bill...to je proste zpevak je talentovany a do toho krasny dokaze dat svym fanouskum naprosto vsechno co jine hvezdy neumi! =)
    • Re: To je proste nas Bill =)

jo je talentovany.a vubec mi nevadi ze vypada jako holka
  • Je krásnej a a je jenom muj takže holky nemáte šanci ha ha *14* *4*
  • Lol

lol ich liebe dich Bill! *14* *14* *4* *1* *14* er ist so sexy und schön!! <33 :-*
  • jéé bill je krásnej a ja jsem drsná holka co si maluje cerne nehty a linky *1* ste normální vy tady?? manie okolo tokio hotel je osmy div sveta *8*
  • Rozhodně dobrej klučina a jeho brácha též !!!!!!!!!!!!!!!!!! Mají moc pěkný písničky!!!!!!! :))))))))) *3*
  • Happy B-Day Bill ^^
  • ja a bill....

chci jenom rict, ze nejsem typicka potrhla fanynka*14* *14* *14* billa a tokio hotel...billa uznavam, hlavne kuli jeho stylu oblikani a takovejm vecem,jinak se mi moc nelinbi...xD *9* *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit