Přejít na výpis diskuzí

Bill Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
746 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ach jo

muze mi nekdo rict jaktoze jsem zaregistrovana a nemuzu se prihlasit *7* (mam hodne fotek od toma) *14*
  • Bill..!!!

Bill je totálně nejlepšíííííííí *14*
  • parket..a

bill bill bill

No hele jako nic proti němu nemám....nebudu tady tvrdit že je to nějaká buzna, protože to samozřejmě nemůžu vědět takže tady nebudu rozhlašovat nepodložený drby...nicméně můj názor zní-->billův účes se mi moc nelíbí...jako potkat ho někde v noci tak se asi more leknu.No a TH tvrdí že nějsou EMO a dělají rock...jejich hudba je cokoliv jen ne rock....praví rockeři jsou třeba LINKIN PARK, ale TH jsou na to moc měkký:-D
    • doris

Re: bill bill bill

no tak v noci bych z něj asi taky měla pěkný halo s tim jeho hárem, ale tak to už taky nemá že *1* No a pokud jde o hudbu, je vcelku jedno jak se tomu stylu říká. Důležitý je, že se to líbí (aspoň teda někomu)A EMO opravdu nejsou, protože EMO styl se projevuje uplně jinak. Ne jen líčením *3*
      • bellunqa

Re: Re: bill bill bill

V tom souhlasím, s tím Emo ... ten styl se fakt projevuje jinak ... jestli v tom někdo vidí jenom líčení, tak v tom případě jsem taky Emo *1*
        • doris

Re: Re: Re: bill bill bill

90% národa hele *1* *1* A i kdyby byl (jakože neni) tak mě osobně by to ale vůbec nevadilo, pze EMOboys jsou rajcovní *1* *1*
          • bellunqa

Re: Re: Re: Re: bill bill bill

Jasný ... mě by to taky nevadilo.A co by na tom bylo,že? Každej je nějakej a každej má nějakej styl.Ikdyž teda nemám moc ráda, když je přirovnívají k Emu ... jeho styl se mi líbí daleko víc, než Emo ... on je prostě svůj *3*
            • doris

Re: Re: Re: Re: Re: bill bill bill

Tak jasný. On je prostě najednou něco novýho. A je to good.
  • Billinko

Bill je uplne uzasny chalan. Nema konkurenciu. Je na spapanie a NEMááá CHYBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • BluEbEatS
    všechno nejlepšííííííííí Billíčku, upa zbožňuju ty tvoje vlásečky, nejradši bych je laskala celičký den, rozžhavený cukrouši jeden
  • TOKIO HOTEL jsou nejlepsi ale Tom je nejhezci *14*
  • pro mílááááááááááška

Jsi krásnej moc se mi lííííííííííííbíš chtěla bych tě vidět a straaaaaaaaaaaašně tě MILUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Taky bych chtěla vědět, kdy budete mít tady v Čechách další vystoupení první jsem totiž prošvihla a chtěla bych tě na něm vidět......:-)))) *3* *14* *14* *14*
  • Miluju je a na konciku v Linzu jim to strasne seklo a jsou proste uzasni hlavne Bill a Tm jsou k sezrani a krasne zpiva(BILL) *14* *14* *14* *14*
  • veronice

no to tak,to jedno vystoupení stačilo,akorát to tu zamořej a co mi stim pak. *13* *13* *9* *9*
  • Su naj naj naj!!!

Tokio Hotel milujem uz hroooozne dlho!!!!SU najlepsi!!!!BILL je totalne zlatucky a TOM je tiez!!Proste na nich nema nikto!!!!!Snad im ta slava nestupne do hlavy a budu taky zlati ako doteraz.Drzim im palceky!!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit