-
tokiacci milacci!!
-
poradíte???
Mno, přesně, není jak se tam dostat ... bouhužel ... já s tím nic moc nezmůžu *9* ae i tak buu ráda, když se tu objeví, nebo aspon když buou mít FANS možnost, si vyjet :) *4* -
-
Re: poradíte???
Myslim na tě. Když něco bude tak tě vezmu s sebou :D už to máme s kámoškou takticky promyšlený :D -
-
Re: Re: poradíte???
Jak takticky? *1* -
-
Re: Re: Re: poradíte???
no všechno do detailů :D Kdy pojedem, jak pojedem, proč pojedem (no to je naprosto jasný že)a shodli jsme se na tom, že lepšejší bude ta fan party. :D -
-
Re: Re: Re: Re: poradíte???
Mno to je mi jasný :) fan parta je nejlepší na takový výlety *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: poradíte???
No šak právě. :D
-
-
-
-
-
-
Bill
Bill je ten nej nej nej nej nej nej nej nejhezčí kluk na SVĚTĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* -
Bill je kráásnej!Miluju ho!A miluju Tokio Hotel! *3* *14* *14* *14* *14*
-
TH jsou bezva, Bill je supa *1* Stručně *4* Neví někdo jak se jmenuju ten film kde dvojčata hráli?
-
Bill je ten nejhezčí a nejůžasnější kluk na světe!! Sem z něho úplně mimo *14*
-
BILLÍSEK KAULITZ
ZAPRVÉ NEVIM CO PROTI SKUPINĚ TOKIO HOTEL KDO MÁ. NEŘIKÁM ŽE JE MÁTE VŠICHNI MILOVAT, ALE ŘEKLA BYCH ŽE TOHLE JE BLOG PRO FANOUŠKY SKUPINY TOKIO HOTEL A NÉÉÉÉÉÉÉÉÉ PRO ANTIFANOUŠKY!!!! ASI SE MI NEPODAŘÍ VÁS VŠECHNY ODTUD VYHNAT, ALE MŮŽETE PSÁT PROSÍM SLUŠNĚJI?????? NEBO SI VYTVOŘTE ŇÁKÝ STRÁNY PRO ANTIFANOUŠKY. díky. -
ten musí bej teplej jak kamna *11*
-
-
A ty si co? :) kamna můžou být i studený :D :) a když ho odsuzuješ tak to sem nepiš
-
-
Kdoví,co seš ty *3*
-
-
-
Bill ist toll.Das ist super Sänger und schön.Ich liebe Bill.
-
Jste super !!!!!! pOSLOUCHÁM VÁS FURT *5*