-
Bill
Bill je fakt frajer! Neznám hezčího kluka. *14* -
Bože
No vy jste teda pěkně bláznivý puberťačky *1* ..počkej tahle skupina zvaná Tokio hotel nebo jak si říká vydrží na výslunní jen chvíli a zase odpadne jak je v dnešní době normální.Zase nová mánie.dřív to byli Lunetic a teď tohle.Zajímalo by mě kam tahle společnost dospěje,protože to co dělaj ty mladí kluci tomu se teda nemůže říkat muzika *7* Holky nebuďte hloupé a radší si poslechněte nějakou skupina,která zpívá aspoň o něčem normálním a jejich text má úroveň a smysl. *9* *13* Proboha použijte ty vaše slepíčí mozečky a zamyslete se -
Lovam
Milujem Billa myslím na neho stále ... Je supewko cmuciQ *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
šmudla jeden
Je to ten nejkrásnejší kluk na světě!!! Strašně moc ho miluju!!!moc moc moc. *14* -
OMG
Milovat ho můžete, ale měli byjste vědět, že je to naprosto k ničemu. Kor momentálně ted. *3* Jemu je to stejně jedno ... a jak vidíte, tak o ČR nějak nejeví zájem .. tak k čemu to trápení *7* zbytečnost .. zaměřte se na někoho, kdo by za to alespon stál ... ikdyž musím přiznat, že ete nedávno jsem ho taky tak trochu "lovovala", ale to už je dávno pryč ... můžou si za to sami! *10* -
kkkkk
jak se tam dávají ty obrázky?třeba brečícího smajlíka. -
...
Abych pravdu řekla, nechápu, jak se můžete zamilovat do...plakátu. Jo, je to vlastně pravda, protože, co vy víte, jaký je v soukromí? Jasně, je pěknej, mě se taky líbí, ale stejně, on má tisíce fanynek, který šílej stejně jak vy, ale co když on je v soukromí děsnej parchant? já souhlasím s bellunqa, tahle platonická láska nemá cenu... proč se zavírat v pokoji a snít o někom, se kterým v životě neprohodíte slovo, když se venku toulaj mnohem lepší kluci????? -
-
Re: ...
Přesně tak *4*
-
-
Bill Vipadá spíš jako holka než kluk, ale hezky zpívá.(Tak nevím co je lepší) *15* *15* *15*
-
Billíšek je prostě upe nejlepší *14* , a kdo si myslí něco jinýho, tak mu asi zááááávidííííí... Já ho prostě upe žeru, a je mi vcelku jedno, co o něm kdo říká. Pro mě je božííííííííííííííííí! *14*
-
Je to prostě miláček všech náctiletých .. *14* i mě dostal, ale setkání s ním je prakticky nemožné *9*