-
heeey !!
nechi nikdo s fanoušku urazit! ale nepříjde vám že tedka na evropu trochu ic kašlou!! více si váži fanoušku v americe než ve své rodné evrope!! já jsme do nich byla také blázen asik rok a pul!! prešlo me a doufám že vás brzo taky !! *9* -
-
Re: heeey !!
Tak to jsi hodně slabá fans, když tě to přešlo tak brzy. Co jim máš co vyčítat, že jsou v Americe. Já se jim nedivím. V Ervopě byli slavní kolem 2 roků a když se jim otevřela možnost jet do USA, tak proč ne.....kdo by to nebral? -
Re: heeey !!
A kdo by nechtěl do americi?! *3* *3*
-
-
Je Boží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Já Billa prostě miluju...!!!!!!!!!!!! *14* -
krásnej kluk:o)
bill je hned po tomovi nejkrásnější klučina na světě a žádný antifanoušek to nezmění!fag ho moooooc žeru!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
No jo no
Njn...já už se do Billa zblázněná od začátku co začali být slavní...dejme tomu tak 4 roky..Někdo tady píše o tom že Bill o Česko nejeví zájem..to ale nemůžeme vědět...protože o tom především rozhoduje jejich manažer...navíc se říkalo že se David a Bill pohádali kvůli malému počtu fanynek na jejich koncertech v ČR....a ještě k tomu že Bill má na světě 1000 fanynek a je mu jedno že jsme do něho šílené jak tady někdo psal..tak to sice jo....ale jednou si holku najde.A kdo ví....třeba některá s nás bude mít štěstí *3* -
-
Re: No jo no
No tak doufejte naivky.
-
-
Bill
Billík je néééééj miluju ho!!!!!!!! juknetě na moje stránky o nich www.i-love-you-bill.blog.cz *14* *14* *14* *14* *14* -
Bill má nový tetování na dole na břuchu má hvězdu!!!podívejte se http://www.bill-kaulitz.webz.cz *14* *14* *1*
-
ich liebe bill
www.billkaulitz.estranky.cz *14* -
Billísek
Billísek je ten nejhezčí klučina na světě!!!Je to muj stražny ANDĚL........MILUJI TĚ MILLE KAULITZI *4* -
Bill....
Bill je opravdu moc hezkej, nejdřív jsem si to nechtěla přiznat, ale je fakt užasnej, potom co jsem ho viděla v Praze na koncertě, jsem se do něj úplně zamilovala *15* *4* -
Billík
Billík je úplně superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a zbytek TH taky *3*