-
Vše NEJJ
Vše nej k tvím narozkám.Seš krásnej -
krásné narozeniny billy!
Všechno nej k tvím 48!si nejhezčí spěvák(a i mí mače se líbíš! *14* *14* *8* PŘEJI TI PROSTĚ VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
narozky
Billy všechno nejlepší!!! Seš můj nej zpěvák -
Narozky
Přeju vše nej *3* -
Vše nej
Vše nej nej nej nejlepší k narozkám :-D -
narozeniny
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM BILLY. -
happy birthday
vsechno nejlspi! -
...
věechno nej *14* -
HB
Všechno nejlepší Billy:-** -
Billy
mal by sa viac usmievat lebo vyzera ze je namysleny *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ?????????????????????????????????
Hezká je. Ale s make-upem!!!!! Miley bez make-upu. http://www.odhaleno.cz/hollywood/24 80-celebrity-bez-makeupu-boze-z-nic h-jde-strach.htm -
Re: Ray
achy,breaky heart-je jeho nejslavnější píseň -
Ray
Skvělý zpěvák americké country.Škoda,že si na něj mnozí vzpomněli jen díky jeho dcerce Miley Cyrus.V 80.letech nejvýraznější zpěvák moderní i tradiční country.Krásnej chlap.Co víc dodat?Je i skvělý táta a s Miley se skvěle doplnují.Vede ji správným směrem, je skvělá a myslím,že je tátovi poprávu vděčná a velice si ho váží.Málokdy se tohle v showbyznysu povede,ale Billymu a Miley se to podařilo na 100%. *14* -
Re: ...
to teda jo__ ale kláásnej chlapíík__ navíc __ newim jestli bych zvládala se svou derou hráát v seriálu__ *3* -
Re: titulek
no a?, tobě je určitě 9999999. on je sladkej a naproti tobě miminko -
Re: AAJAJ :D
přesněě....si čtu JEHO životopis a je tam skoro všechno o Miley ...:D -
AAJAJ :D
jeeeejda on je ve stejnym znameni jako já :D a tomu se životopis nedá řikat tam je jen o miley to je takove divne :D -
Billy Ray Cyrus
Ahoj já si myslím že Billy Ray Cyrus je docela hezkej a jeho dcera taky a taky si myslim že nezáleží na věku. *3* -
Re: životopis
nezdá *1* ale o Miley se snad zmínili všede v každym životopise jejich členů rodiny -
...
je krásnej...ale jak tak koukam má docela velikánskou rodinku :-D se čini chlapec...