-
životopis
zdá se mi to nebo v tom jeho životopise se píše více o Miley než o něm.. *1* -
Je skvělej
na svůj věk je dost sexy *1* a je svalnatej:Dv Hanně Montaně je skvělej *3* -
Re: titulek
na tom nesejde hlavní je že se mám líbí a jeho cera taki?
na veku nezaleží si mislim ja
Miley p. *3* *14* -
na tom nesejde hlavní je že se mám líbí a jeho cera taki?
na veku nezaleží si mislim ja
Miley p. *3* *14* -
Re: Billy Ray Cyrus
to nezpíval von ..... -
Re: Re: ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ?????????????????????????????????
no je hezka ale na ni nemate *5* *5* *5* -
nono uplne s tebou souhlasim *3* *3* -
Re: ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ?????????????????????????????????
já se zamiloval taky *14* *14* *14* *14* -
titulek
no já jako proti němu nic nemam!ale holky nezdá se vám že je na ás trochu starej???vždyt je mu 47! *5* -
nejlepsi
on je dobrej aji miley cyrus *14* -
Re: Re: Můj Názor
MÁ SUPER DCERU, VLASY, IMAGE, POSTAVU, ROLI, HLAS APOD. -
??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ?????????????????????????????????
co myslíte je lepší v hanněh montaně je lepší naž ve skutečnosti ale miley cyrus je kočka asi jsem se zamiloval *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Billy Ray Cyrus
Billy je ůplně skvělý a má senzační vlasy a bradku já bych ani neřekla že mu je 47 ale 30 a v Hanněh Montaně je supr jak zpívá (maskotí láska)přidej tam máslo a Jamu *3* *3* *3* . -
Re: Můj Názor
no to mas pravdu je to hvezda *5* a vipada tak na tricet *15* a ma uzasnou dceru miley cyrus *14* -
Můj Názor
Podle mě je Billy upe mazecky dobrej chlapíQ! Jako samo, že ne vichni maj na něj tenhle názor! Každý má svoje názory, a měl by si za nimi stát... Já osobně si myslím, že je to ten nejlepší chlapík na svůj věk! *14*