Přejít na výpis diskuzí

Blanka Matragi

OSOBNOST 31.12.2006 
40 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dcera Bláni

Jsem její dcera ale ona mě dala do děcáku protože bych jí prej bránila v slávě!!!!A doma mám jejích 50 šatu posílá mi je jako kapesný a aby nikomu neřekla že jsem její dcera stydí se totiž za mě!!!!a přitom jsem tak hezká!!!!pokuď chcete tak mi napište na e-mail!!!!!!!je mi 16 *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* *8*
    • hilarynka

Re: dcera Bláni

To jako fakt ..?!Tak to kecáš ..!!! *9*
    • Re: dcera Bláni

ahojky,
      to mě fakt mrzí. Mám na Tebe ale prosbičku. Hledám Tvoji sestřenici Janu Toterovou. Vaše mamky jsou sestry. Pracovala jsem s ní v jedné firmě v Brně, pak se nám ztratila a nikdo o ní nic nevíme. Pravidelně se scházíme, a chtěli bychom ji pozvat. Nemáš prosím na ni jakýkoliv kontakt i email. Jestli o ní něco víš, prosím dej vědět. Děkuji Iva Doleželová email: dolezelova@neps.cz
      • Re: Re: dcera Bláni

Jana Toterova bydli ve Svetle nad Sazavou... adresa je Zahradni 523... myslim. Kazdopadne pracuje na mestskem urade

Jo jinak pochybuju o tom co tady pslala ta "Dcera Blani" to bych o tom neco vedela... Je to totiz moje teta... Bydlim ve stejny ulici jako jeji rodice a muj tata je jeji bratranec
        • Re: Re: Re: dcera Bláni

to je hezký jak se tady předháníte kdo je kdo Blanky...jasný nemůžu posoudit co je na tom pravdy...ale je to divný, neřikam že by nemohli české celebrity chodit na tenhle web...mno uvidíme kdo se nám tu objeví dál...že by její manžel?
          • veronica.m.

Re: Re: Re: Re: dcera Bláni

TO TEZKO ON JE Z LIBANONU!!!
  • jsem její dcera ale ona mě dala do děcáku protže bych jí prej bránila v její slávě!!!!Doma mám 50kusu jejích šatu posílá mi je místo kapesného!!!!Pokud jedny chcete nepište mi na e-mail LaFee11@seznam.cz *3* *9* *4* *1* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
    • Re:

podle mě je pravděpodobné že jsi její dcara tak jako že já jsem papež a to fakt nejsem a ty nejseš zajímavá když o ní napíšeš takový hnusárny.ZALEZ
  • chyba

Blanka Matragi se narodila ve znamení Ryb a ne ve Vodnáři.
  • krásné šaty

ahoj bzla jsem na její výstavě v Praze a má krásné šaty *4* *3* *15* *3* moc krásný
  • Božská Blanka

Ahoj. Musím říct, že mě Blančina tvorba nadchla!! Blanka je úžasnou inspirací(hlavně pro nás, co studujeme návrhářství oděvů). Dotáhla to moc daleko a můžu vřele doporučit její biografii Blanka Matragi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit