-
Bob Marley
Byl to dobrej člověk kterej zpíval od srdce i přesto že měl nádor halvy nepodstoupil operaci poklonu tomu to člověku -
Bob
Bob je fakt good.skoda ze tu uz nejni. kazdou prestavku si na wc poustim z mobilu jeho pisnicky,jinak bych to asi neprezila... *14* *3* *3* -
já prostě boba miluju je to smysl mýho života........ *14* *3* *8*
-
-
Re:
ahoj on byl náš král byl nejúžasnější hudebník v latinskoamerický muzice jako je reggae ska a podobně *5* já poslouchám i jinou music *9* ale jestli mě někdo fakt dostal na doživotí *4* tak to byl náš Bob.A i když je to už stršně let co umřel bude žít dál pro ty co ho měli rádi *14* on je náš bůh nás rastíků a jen ten nás bude navždycky chránit a jeho hudba nás bude nabíjet enrgií a chutí do života *4* já vim takový kapely jako sou queen,abba,sweet,byly taky fajn muzika a taky se příjemně poslouchá nebo kabáti to je zas nářez.Ale nikdo z nich nebude nesmrtelnej jako Bob *4* ty jeho dredy marihuana a songy z tohodle světa nezmizej NIKDY a až se zapomene na Mozarta tak Bob Marley bude žít dál.A MIMOCHODEM-MALEJ VZKAZ PRO TY CO O NĚM PÍŠOU HNUSÁRNY.KDO O NĚM NAPÍŠE NĚCO ŠPATNÝHO JE MAGOR MAGOR A NIC JÍNÝHO NEŽ MAGOR A ŠPINAVEC HNUSNEJ *5* *16* *10* KDO HO NEPOSLOUCHÁ A POSLOUCHÁ TAKOVÝ PÍ....NY JAKO JE TECHNO AŤ JDE DO HAJZLU A NELEZE NA TYHLE STRÁNKY *13* HOWGH DOMLUVIL JSEM.Vitaminy Bobe *5* ! -
-
Re: Re:
tak tak *15* tak se na ně musí na ty idioty co ho nesnášej *15* *15* fakt dobrej komentář *15* sem se slušně pobavil nepochybně hulíš trávu že jo?To každej rasťák *5* BYL TO BŮH VŠECH BOHŮ a stršně mě mrzí že už neni mezi náma *9* ale i tak žije napořád mezi jeho posluchačema *1*
-
-
-
diiiiik
muyete mi rict kde sezenu BOba marley-buffalo soldier diiiik *3* -
-
Re: diiiiik
Ahojky, písničku mám a klidně ti ji pošlu tady máš moje icq 282-501-016 ahojky:) *14*
-
-
diiiiik
muyete mi rict kde sezenu BOba marley-buffalo soldier diiiik *3* -
-
*3* -
nechápu jak můžete psát že milujete Marleyho...tohle mi přijde jak chování pubertálních slečinek a lidí který o rastafarismu nevědí vůbec nic!Já Boba obdivuju...to jo,ale jak se říká:čeho je moc,toho je příliš a vy to přeháníte
-
Bob je naprosto úžasnej mám rada jeho písně jeho texty. Za jeho koncert bych dala asi všechno. Škoda že není takových lidí na světě víc byl to fakt frajer ne proto že hulil trávu i jdyž špeka bych s ním opravdu neodmítla *5*
-
bobík
at zije bob marley, je fakt uzasnej, krááásna hudba a rastafarianstvi je nej sekta na svete a marihuana je sic nelegalni ale je doobrá *14* -
moc zajimavy clovek......a hezkej chlap