Přejít na výpis diskuzí

Bob Marley

OSOBNOST 31.12.2006 
245 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluju ho

muj bratr je ceskej bob marley neverís priste ti poslu fotku buchvi s kym ho ma. jinak boba milujem je proste muj andilek dofam ze je neby smim brachou *9* *4* *13* *14*
  • bob

miluju ho je naprosto uzasnej i kdyz je po smrti *5* *4* *14* *8* *3*
  • Bob byl a vždycky bude zletíčko v našich milovaných, maličko zhulených duší.Je to naše spása, když jsme tak maličko v prdeli. Když máme tak trošku malinkýn depky. Někdy trošičku scyhzofrenní, někdy trošičku přehnaný...Neb nás taky zaručeně podpoří v naší dobrý náladě a jsme happy eště víc.Rob-prostě osobnost.Osobnost, kterou zná každý živý tvor. Jo jasně. Ne každý, ale ti, kdo ho neznají, ti mi jsou tak nějak fuč. AVE BOB MARLEY
    • Re:hmm

Super psaníčko,jako bych to napsal já... *3*
  • Bob byl,je a bude vždycky bůh.V mým srdíčku zůstane napořád *4*
  • ahoj lidičky! chtěl bych vám představit moje net rádio, pouštím tam reggae/ska, nekdy i rock jako třeba U2. můžete se připojit přes winamp - www.winamp.com . tady je odkaz na samotné rádio http://217.117.222.107:8000/listen.pls
  • hulic to byl peknej to jo ale jinak je uuuuuuuplne uzasnejj *5* *5* *5* *14*
  • bob je nejvir

at zije reggae a ska of the jamaica
  • Můj názor

Hele...nevím, jak pro vás, ale pro mě není Bob jenom reggae a tráva... Nemyslím si, že by bylo 1. co bych udělal, kdybych ho potkal třeba v tom výše zmíněném nebi *4* ,že bych si s ním chtěl zahulit. *16* Já bych určo chtěl, ať mi zaspívá některý z jeho 300 songů. *3* No nic no... jen názor..Tak mě za něj neubijte *9*
  • Jednoduse!!!.....MARLEY NA HRAD a kdo nesouhlasi...je hnup!!!....regéééééé forever!!! *3*
  • at zije BOBEK...doufam, ze az ho v nebi potkam, tak ze bude umet cesky a ze si spolu dame nakyho masityho speka! *5* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit