Přejít na výpis diskuzí

Bob Marley

OSOBNOST 31.12.2006 
245 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RATM

Ahoj úplně souhlasim s tim co napsal autor pod přezdívkou RATM(dost dobře řečeno)...strašně mi bobova hudba pomáhá....a za to mu děkuju a mám ho strašně ráda *5*
  • marley forever *4*
  • Pro mě Bob neumřel mám ho v srdci! Jeho muziku pořád slyším v uších. Bob byl a JE KING OF REAGGE!!!!!
  • Robert Nesta Marley

Bob byl, je a bude velkej muzikant, skladatel,hulič a hlavně měl velký srdíčko!!!!!! Ten kdo mu tady nadával, tak o něm nic nevěděl nebo nezná dobrý lidi a dobrou hudbu.Na tyhle lidi jsem naštvanej *16*. Tak domluvil jsem. A ted si mužu konečně *5*. Nazdar Rasta. Je tě škoda BOBE. *4*
    • Re: bob Marley

*5* bobik bol a stale je najvecsia hviezda na nebi v ktorom sa nachadzaju kadeaky iny predstavitelia hudy ale regeage je proste naj a bobik ties *4* dufam ze sa mu v nebicku dary a ze neprestava fajcit tucne jointiky *5* *9*
  • Kdo nebo co je můj život? Jedině Bob. *5*
  • Hele ja nevim co tu vsichni furt pisete o tom huleni, vzdyt to je samozrejmost u rastafariana.
  • BOB BYL BUH A VELKEJ HULIC A TO SE CENI SKODA ZE UZ NEZIJE BYL TO TYPEK PROTOZE SKLADAL POHODOVOU MUZIKU PRO POHODOVI LIDI!!! *5* *3* *3*
    • Re:

Nemám rád, když se o něm mluví jako o velkém huličovi. *13*
  • Pro boba

Bob Marley by a vždy bude nejlepší
  • Bob Marley

Kdyz mam spatnou naladu, kdyz se mi neco nedari, tak na to mam jedinej lek... ...Bob Marley a kdyz to nepomuze... ...vzdycky to pomuze
  • pro frikiho

ses trapnej trapnej trapnej trapnej trapnej trapnej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit