-
I love BOB
Ahojky! Uznávám, že většina teenagerů poslouchá nějakej pořádnej hipec, i já si to občas poslechnu, ale nic neni lepší než si pustit písničky boba... neberu ho jako člověka, co hulil trávu a hezky zpíval... beru ho jako někoho, kdo dokázal neuvěřitelný věci! měl smysl pro rytmus, pro hudbu. a měl smysl pro to, aby dokázal pořádně ŽÍT. je mi strašně líto, že už tu neni, ale snad se má tam někde mooooooooooooooooooocinky moc dobře... -
Bob & reggae don't stop!!!
-
pro stana a boba
ahoj stano,vracim se na skupinu. to je co? a co o bobovi? je v poho a jeho hudba je ta nejuzasnejsi,klidna a da se to poslouchat. tak se vsichni mejte. pa monca. -
božský bob
Co k němu říct, jeho hudba je fantastická, příjemná a kolíbavá, ale co se týče Boba jako člověka? Asi takhle, neuznávám žádnou víru věřim pouze v sebesamího a moji inteligenci, ale když už se bob rozhodl hlásit rastafariánskou, tak to udělal nejlíp jak mohl a to pomocí hudby. Za to bych mu chtěl poděkovat, Takže Roberte Nesto Marley děkuju za to že si byl seš a budeš -
tak co lidi,co řikáte Bobovymu synovy a jeho novymu albu(WELCOME TO JAMROCK)Ja myslim ze dost dobry ale na boba nikdy mit nebude....!
-
reggae,reggae,reggae,reggae,reggae,reggae,reggae.. ...
-
Pro Ughleeeeeee nebo jaxe ten ****** jmenuje
Jak tohle můžeš říct??? Slyšel si někdy jeho hudbu? Je nádherná, cejtim z ní to, co do ní Bob dal, štěstí, mír, lásku.. je to úžasný.. miluju Boba. Dej si špeka a poslechni si ho myslim že změníš názor.. Everything´s gonna be allright -
Miluju Tě Bobe. Seš nejlepší!!
-
Regee je muj zivot
Meli bysme uctivat pamatku Boba Marleyho. docetla jsem se ze Boba zastrelili ten kdo nam zabil krale se musi smazit v pekle.Co takhle se sejit myslim tim priznivce boba a jeho muziky a posedet a predavat si informace?Co vy na to?Jsem ze Zlina -
bob
rasta respekt reprezent