-
novy odkaz
www.youtube.com/watch?v=1IOQUS8qCMs -
bob
tak lidičky jestli máte nekdo zajem tak tady je odkaz na pohreb Boba...je to celkem zajimavy ale hlavne hodne smutny.............
www.youtube.co m/watch?v=1IOQUS8qCMs -
jak to začalo u mě...
Tak Boba poslouchám už pár let, ale až teď jsem si o něm něco "pořádně" přečetla... Začala jsem ho poslouchat, když jsem slyšela písničku No woman, no cray, ale vlastně od Fugees(teď nevím, jak se to píše) a někdo tehdy řekl, že od Boba to je lepší, tak jsem hledala a hledala, až jsem našla! :) A vlastně veškerá jeho tvorba se mi hrozně líbí a o Reage jsem se začala zajímat. Myslím, že byl úžasný a že je ho "škoda"... Všichni huliči, kteří ho poslouchají jen proto, že hulil, tak jsou fakt ubozí!!! Hudba je hudba... -
:-(
chjo forum o nicem, zkuste napsat i neco zajimaveho, treba co vas dovedlo k poslouchani reggea a tak, nejakou zajimavost...jinak koho zajima ,ze nejaka buchta miluje boba marleyho?a ma ho vytetovaneho na prdeli??....co z toho ma svet a ostatni lide? Bob je osobnost a tou zustane..trochu respektu...forever -
Bob
Jako je to docela ostuda, chtěla bych vědět, kolik fanoušků Boba zná něco o jeho životě,dokola se tu opakuje jenom jo jasný byl to dobrej hulič a dál?To znáte jenom kvůli hulení?Mno docela smuný na to co dokázal a horší je komentář zasloužit se o legalizaci marihuany.Co to je?Jasně, nebejt tohohle shitu, tak by Bob neskončil tak jak skončil.Zamyslete se nad sebou... *7* -
-
Re: Bob
Cože "shitu"? Pro rastamany je ganja posvátná bylina.... -
Konečně někdo s hlavou jenom, neumřel kvuli Kabanosu ale kvuli rakovině kůže. -
presne tak vite o rastovstvi veliky ***** tim jak ho tu vzivate kvuli huleni ho hanite. Vubec nevite jaky ma Bylina koreny v kulture a co to pro rastu znamena...
-
-
reggae
mas recht...kdo rika neco takoveho tak tomu vubec nerozumi a mel by se hlavne zamyslet sam nad sebou.Bob je proste nejvetsi hvezda ale i Peter Tosh je dooost dobrej...poslechne te si ho.... -
ostuda
Jak tak procitam prispevky,prijde mi ze spousta lidi zna Boba jen kvuli tomu ze hulil. Chudak bob kdyby videl co se tu vsechno pise, asi by poklesl na mysli.
mozna se az obcas stydim co nekdo vyplodi....
S zivotopisem souhlasim, je velice nedostatecny. -
-
...
Bob Marley je jmeno ktere se zapsalo do celeho sveta velkym pismem jestli mu k jeho nazorum pomohla ganja tak jenom dobre a kdo v tom vidi neco zleho at na nej zapomene nebo neposloucha jeho muziku ale nemusi ho tu verejne soudit ... to ze je v tomhle state marihuana a jeji koureni trestne to uz neni problem Boba ... ja travu nekourim ale muzu rict ze v tom nevidim zadnou negativni vec ... zkuste se zamyslet jak moc asi marihuana skodi cloveku kdyz je např. v Holandsku jeji uzivani povolene ? ... Bob Marley je legenda a Jamajsky narodni hrdina ... všem jeho potomkum a zbyvajicim Wailerum preju jeste hodne hudebních zazitku ................. *7*
!! JAH !! .... RASTAFARI -
-
Re: ...
Mám takovej dotaz víš proč je oficiálně jako národní hradina ?
-
-
-
punkerka
je to moje zleto byl to velkje clovek a taky jeste porad je i když je po smrti jeho pisničky sou nej reggae škoda že umřel tak brzo nej huličč ...legalizace mariuhany to je to co by melo byt *14* -
bob marley
je to frajer ma husty pisnicky a je to dobrej hulic *14* *14* *14* *14* *14* -
!!!
nemyslite ze by si takova osobnost zaslouzila obsahlejsi zivotopis,udelal toho tolik ze me zarazi ze je to vse zhrnuto do par vet!jen takovy poznatek,dekuji mejte se,smejte se