Přejít na výpis diskuzí

Bob Marley

OSOBNOST 31.12.2006 
245 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skéro

já žiju dáme blunta *5*
  • jeste

jako a nechapu co na tom vazne vsichni vidite..jako by to byl nejaky buh fetaku.nekoho s nickem "Zhulena Marleyovka" bych na miste rozctvrtil
  • no

delate jakoby vam to ze to neni legalni delalo nejaky problemy...me to teda zadny problemy nedela
  • hulení

hulit hulit a hulit,tahle debilní vláda by si mi měla hlavně zahulit ať ví očem se mluví :-D Bob byl a ještě je kurva frajer! *14* *3* *3* *14*
    • Re: hulení

mas pravdu hulit hulit hulit a mame hdne blbu vladu *3* *3* *3* *3*
  • king

bob marley bol spevák ktroý jednoznačne preslávil rege na celom svete jeho piesne su peckové a budem ich počúvať stále dúfam že jeho sinovia naozaj idú v jeho šlapajách a budú známi lebo by bola škoda keby teraz začal upadať jeden yz najlepších štýlov sveta bob je proste klasa a nevyrovna sa mu nik aj ked zomrel pár rokov pred mojim narodením je to človek ktorý mal žiť forever pretože je jednoducho suppperrr *14* *14*
  • ;)

Bob byl Velkej clovek a celkem me mrzi kdyz nekde zminim jeho jmeno a nikdo nevi kdo to byl a svim zpusobem porad je :(...ale jeho synove kraci v jeho stopach a verim ze budou taky tak znami :)
  • BOB BYL BOREC...

Jo bob byl fakt nejvic borec na svete...kdyz si prectavim pisnicku No Woman No Cry tak se mi chce brecet...fakt kdybych mohla tak bych dala co bych mela abych ho videla...chudak Bob...byl to muj nejoblibenejsi zpevak...lovuju ho...:)) *14* *14* *14*
  • NEJLEPŠÍ!!!!

Marley byl nejlepší skladatel a zpěvák svý doby, vlastně i dnešní. Když se řekne Bob Marley, polovina populace si představí trávu a písničku No Woman No Cry, tohle prostě patřilo k němu. Je největší hvězda, která asi nikdy nezhasne, byl to prostě král Reggae Škoda ho... Chtěla sem ho poznat *4* *9*
  • BM

Byl to týpek, je ho škoda
  • Rege buh

Bob byl je a bude. *5* *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší