Přejít na výpis diskuzí

Bob Marley

OSOBNOST 31.12.2006 
245 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já prostě boba miluju je to smysl mýho života........ *14* *3* *8*
    • Re:

ahoj on byl náš král byl nejúžasnější hudebník v latinskoamerický muzice jako je reggae ska a podobně *5* já poslouchám i jinou music *9* ale jestli mě někdo fakt dostal na doživotí *4* tak to byl náš Bob.A i když je to už stršně let co umřel bude žít dál pro ty co ho měli rádi *14* on je náš bůh nás rastíků a jen ten nás bude navždycky chránit a jeho hudba nás bude nabíjet enrgií a chutí do života *4* já vim takový kapely jako sou queen,abba,sweet,byly taky fajn muzika a taky se příjemně poslouchá nebo kabáti to je zas nářez.Ale nikdo z nich nebude nesmrtelnej jako Bob *4* ty jeho dredy marihuana a songy z tohodle světa nezmizej NIKDY a až se zapomene na Mozarta tak Bob Marley bude žít dál.A MIMOCHODEM-MALEJ VZKAZ PRO TY CO O NĚM PÍŠOU HNUSÁRNY.KDO O NĚM NAPÍŠE NĚCO ŠPATNÝHO JE MAGOR MAGOR A NIC JÍNÝHO NEŽ MAGOR A ŠPINAVEC HNUSNEJ *5* *16* *10* KDO HO NEPOSLOUCHÁ A POSLOUCHÁ TAKOVÝ PÍ....NY JAKO JE TECHNO AŤ JDE DO HAJZLU A NELEZE NA TYHLE STRÁNKY *13* HOWGH DOMLUVIL JSEM.Vitaminy Bobe *5* !
      • Re: Re:

tak tak *15* tak se na ně musí na ty idioty co ho nesnášej *15* *15* fakt dobrej komentář *15* sem se slušně pobavil nepochybně hulíš trávu že jo?To každej rasťák *5* BYL TO BŮH VŠECH BOHŮ a stršně mě mrzí že už neni mezi náma *9* ale i tak žije napořád mezi jeho posluchačema *1*
  • Bob

Bob je fakt good.skoda ze tu uz nejni. kazdou prestavku si na wc poustim z mobilu jeho pisnicky,jinak bych to asi neprezila... *14* *3* *3*
  • Bob Marley

Byl to dobrej člověk kterej zpíval od srdce i přesto že měl nádor halvy nepodstoupil operaci poklonu tomu to člověku
  • SUPER

BOB JE NEJ ČLOVĚK NA SVĚTĚ... KLOBOUK DOLU... BYL TO FAKT SUPER RASTMANN *3* *4*
  • tetovani

Miluju te Bobe Marley. Ted bys mel vydet ci hlavu mam vytetovanou pres cely zada. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Jeden z nej...

jeden z nejlepší lidí světový historie... starouši ho neuznávaj..protože hulil trávu... pro me je to vzor...a silnej člověk... kterej nádherně zpíval a byl prostě nej... *4*
  • Bob

Fakt super človíček to byl *5* *5* Jeho hudba je uplně užasnááá *5* *5* *5*
  • JaH !

Byl nejlepsi a hlawne muj vzor takove cloweka uz nebude byl nelepsi ! ale skoda ze uz umrel...
  • Rege buh

Bob byl je a bude. *5* *5* *5*
  • NEJLEPŠÍ!!!!

Marley byl nejlepší skladatel a zpěvák svý doby, vlastně i dnešní. Když se řekne Bob Marley, polovina populace si představí trávu a písničku No Woman No Cry, tohle prostě patřilo k němu. Je největší hvězda, která asi nikdy nezhasne, byl to prostě král Reggae Škoda ho... Chtěla sem ho poznat *4* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit