-
hulení
hulit hulit a hulit,tahle debilní vláda by si mi měla hlavně zahulit ať ví očem se mluví :-D Bob byl a ještě je kurva frajer! *14* *3* *3* *14* -
-
Re: hulení
mas pravdu hulit hulit hulit a mame hdne blbu vladu *3* *3* *3* *3*
-
-
!!!
nemyslite ze by si takova osobnost zaslouzila obsahlejsi zivotopis,udelal toho tolik ze me zarazi ze je to vse zhrnuto do par vet!jen takovy poznatek,dekuji mejte se,smejte se -
bob marley
je to frajer ma husty pisnicky a je to dobrej hulic *14* *14* *14* *14* *14* -
punkerka
je to moje zleto byl to velkje clovek a taky jeste porad je i když je po smrti jeho pisničky sou nej reggae škoda že umřel tak brzo nej huličč ...legalizace mariuhany to je to co by melo byt *14* -
reggae
mas recht...kdo rika neco takoveho tak tomu vubec nerozumi a mel by se hlavne zamyslet sam nad sebou.Bob je proste nejvetsi hvezda ale i Peter Tosh je dooost dobrej...poslechne te si ho.... -
Bob
Jako je to docela ostuda, chtěla bych vědět, kolik fanoušků Boba zná něco o jeho životě,dokola se tu opakuje jenom jo jasný byl to dobrej hulič a dál?To znáte jenom kvůli hulení?Mno docela smuný na to co dokázal a horší je komentář zasloužit se o legalizaci marihuany.Co to je?Jasně, nebejt tohohle shitu, tak by Bob neskončil tak jak skončil.Zamyslete se nad sebou... *7* -
-
Re: Bob
Cože "shitu"? Pro rastamany je ganja posvátná bylina.... -
Konečně někdo s hlavou jenom, neumřel kvuli Kabanosu ale kvuli rakovině kůže. -
presne tak vite o rastovstvi veliky ***** tim jak ho tu vzivate kvuli huleni ho hanite. Vubec nevite jaky ma Bylina koreny v kulture a co to pro rastu znamena...
-
-
:-(
chjo forum o nicem, zkuste napsat i neco zajimaveho, treba co vas dovedlo k poslouchani reggea a tak, nejakou zajimavost...jinak koho zajima ,ze nejaka buchta miluje boba marleyho?a ma ho vytetovaneho na prdeli??....co z toho ma svet a ostatni lide? Bob je osobnost a tou zustane..trochu respektu...forever -
jak to začalo u mě...
Tak Boba poslouchám už pár let, ale až teď jsem si o něm něco "pořádně" přečetla... Začala jsem ho poslouchat, když jsem slyšela písničku No woman, no cray, ale vlastně od Fugees(teď nevím, jak se to píše) a někdo tehdy řekl, že od Boba to je lepší, tak jsem hledala a hledala, až jsem našla! :) A vlastně veškerá jeho tvorba se mi hrozně líbí a o Reage jsem se začala zajímat. Myslím, že byl úžasný a že je ho "škoda"... Všichni huliči, kteří ho poslouchají jen proto, že hulil, tak jsou fakt ubozí!!! Hudba je hudba... -
bob
tak lidičky jestli máte nekdo zajem tak tady je odkaz na pohreb Boba...je to celkem zajimavy ale hlavne hodne smutny.............
www.youtube.co m/watch?v=1IOQUS8qCMs -
Bobik Marley
Má hezkýho syna,ale narodil se 1947 podle jeho matky teda na Viasat history byl rozhovor, vlastně celá cesta Boba Marleyho a rozhovor nejen s nim,ale i s jeho matkou a ta říkala:,, Bob se narodil roku 1947...'' *3*