Přejít na výpis diskuzí

Bohumil Klepl

OSOBNOST 31.12.2006 
52 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v letišti supr

V seriálu letiště supr výkon , čekám na každý díl ,jak tam bude řádit ,díky za každý díl
    • Re: v letišti supr

já taky čekám vždycky jen na letiště, to je prostě skvěle zahraná role v seriálu, kterej neni jinak nic moc, co se týče letecké problematiky ! Ale on je skvělej !
      *3*
      • Re: Re: v letišti supr

letiště bylo naprosto skvělý všech 118 dílů!!!
  • lieblinka

Bob

Boban je fakt nejlepší,ty jeho hlášky a humor žeru,je skvělej a když jsou spolu s Holubovou to je pak třída,vždycky mě stopro rozesmějou,jen tak dál,jste super. *15*
  • Prachy

Vážený pane Klepl.Až do včera jsem byl většinou rád když jsem vás viděl na obrazovce.To co jste ale předvedl v reklamě Mountfieldu je stupidní,sprosté a ubohé vystoupení.Je až s podivem co jsou lidi schopni udělat pro prachy.
    • Až do včera? Děláš si srandu?! *7*
  • Já jen doufám

že pan Klepl po Bramacu neskončí v reklamě na AHA, tak jako Krampol: "Čtením AHA si doplňuji základní vzdělání."
    Mj. jediná reklama, kterou Krampolovi věřím.
  • Vše nejlepší

Dobrý den,
    přeji Vám vše nejlepší hodně zdravíčka, jste zábavný v pořadu Hádej kdo jsem, i já dnes slavím, ale pajdu mám až za rok tak
    Vám přeji vše nej.. nej.. nej..
    Šárka
    Ostrava *14*
  • Představení v divadle v Jablonci n.N.

Dobrý den pane Kleple, před chvíli jsem psala paní Evě Holubové moje rozčarování nad vystoupením v divadle v Jablonci nad Nisou 10.10.2008. Popřemýšlejte spolu, jestli by jste se neobešli bez toho trapného pána co vám představení uváděl. To opravdu nebylo dobrý. Myslím, že to co vám oběma provádí na pódiu nemáte ani jeden zapotřebí. Vystačili by jste si bohatě sami dva. Hezký den přeje Iva. *3* *3*
  • Klepl - smích

Pane Klepl, bože můj, je tak málo smíchu. A vy ho umíte vyvolat. To je takový dar!Už aby nastal ten čas, kdy se vrátíte mezi nás, co se rádi smějí a budete pro nás hrát. Děkuji. *3* *4*
    • Re: Klepl - smích

Zdravím, škoda pane Bohumile, že děláte reklamu pro Mountfild. Je to fakt dost špatné. To mi nedělejte. Měla jsem Vám celkem ráda, ale tou reklanou jste dosti klesl, bohužel. Myslím, že nejen u mě. Tvůrci této reklamy si zřejmě myslí, že všichni jsou dosti omezení tupci, tím jak to pro potencionální zákazníky ztvárnili. Ten povýšený tón a vulgarizmy jsou opravdu pro tuto reklamu nešťastné. No budu doufat, že příště to bude lepší, aby jsme si s kamarádkama vylepšily na Vás názor. *13* A do Mountfieldu nakupovat opravdu nepůjdem.
  • Vaše Alter Ego v galerii Vernon Projekt - Puškin/Talacko

Važený Pane Klepl,

dovolujeme si Vás tímto osobně pozvat na vernisáž naší výstavy nazvané "Alter
    Ego" v galerii Vernon Projekt /Heřmanova 12, Praha 7/ ve středu 21.07.2010
    v 18.00 hodin. Důvodem této pozvánky je také skutečnost, že jste byl námi
    zařazen mezi osoby, kterým přiřazujeme Alter Ego v podobě objektu. Toto Vaše
    nové Alter Ego bude společně s dalšími vystaveno v době od 21.07. do 22.08.2010.

Více informací:
    http://www.galerievern on.com/clanek-vernon-projekt-puskin -talacko-153-994
    a krátká upoutávka zde: http://www.youtube.com/watch?v=20fV 24WgEFI

S pozdravem Patricia Talacko a Alexandr Puškin
  • Informace o Krali Ubu

Pekny den pane Klepl! Netusim jestli chodite na tyto diskuze, ale zkousim to. Jmenuji se Katerina Tvrdikova a pisu bakalarskou praci na tema Kral Ubu a jeho ruzna zpracovani. Precetla jsem si na internetu, ze jste v ni hral v Divadle v Reznicke od roku 2003. Rada bych ziskala od vas vice informaci o vasi zkusenosti. Muj e-mail je marzsa@seznam.cz. Budu velice rada pokud se mi ozvete, momentalne jsem v Cechach, ale v patek odletam zpet do Velke Britanie a pokracovat ve studiu. S pozdravem Katerina Tvrdikova

P.S. A jestli chcete muzeme hodit i rec o Bulharsku, letos jsem tam byla studovat na Akademii v Sofii na tri mesice a musim rict, ze fantasticky zazitek ;-)
  • Božský Bob

Nemůžu se dočkat seriálu Letiště,protože Bob Klepl - Fila mě vždy rozesměje a nadchne mě jeho herecký výkon. Úplně se po kolikrát stresujícím dnu odreaguji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit