Přejít na výpis diskuzí

Bohumil Klepl

OSOBNOST 31.12.2006 
52 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://archiv.nova.cz/

pan Klepl se mi moc líbíl v Soukromých pastech ve skvělém díle Fajn brigáda! kdo nezněá seriál nebo neviděl, tak doporučuji se podívat na http://archiv.nova.cz/
  • Není nad sténání křovinořezů

Vážený pane Bohumile,

nejspíš Vám poslední dobou znělo v uších, anžto jsem si Vás představoval a permanentně na Vás nadával. Stal jste se přece - dobrovolně předpokládám - tváří jednoho nejmenovaného výrobce zahradnických hraček. Ke komu jinému tedy vysílat hlasy svého zoufalství, když jste na chalupě obklopen tím neustálým vytím a vrčením. Dříve na venkově syčely po večerech kosy, dnes každý kvůli třem kopřivám v koutě nahodí uřvaný křovinořez a je po idylce. Tak se nezlobte, že Vám zlomyslně přeju, abyste na takové typicky české vesnici strávil v tomto "klidu" pěkně celé léto a vstával a uléhal za drnčení mašinek, které tak urputně propagujete.

Ale vážně. I když jsem ze zcela jiného těsta než Vy, respektuji Vás jako veřejnou osobu. A mám proto pro Vás nápad. Co takhle stát se také tváři třeba diskuzního pořadu na téma něco jako Za náš venkov bez hluku? Trochu pomoci společenské proměně u nás, aby se lidé trochu víc styděli dělat čurbes a nějak se domluvili, kdy ano a kdy ne. U nás je těžko vůbec chtít vymoci noční klid, natož nějaký přiměřený smysl pro soužití ve dne. Vy byste pro takové věci našel ta správné průpovídky apod. Myslím to vážně.

A tak se nezlobte za ostrá slova a přemýšlejte. Srdečně Váš

Jsn Mamula
    • Pokud ti to tak moc vadí, tak se odstěhuj do lesa nebo na poušť. Tam budeš mít klid. A jestli seš aspoň trochu inteligentní (o čemž pochybuju), tak bys mohl vědět, že Klepl si tyto komentáře nečte.
  • pomoc

Ahoj
    Ve škole jsem dostala za úkol udělat rozhovor se známou osobností.První kdo mě napadl byl Bob Klepl a tak bych vás chtěla poprosit jestli by někdo neměl kontakt? *4* předem díky za odpovědi Véra
  • mountfield !

Vážený pane Klepl,
    vždy jste patřil k mým oblíbeným hercům. Nejvíc jste si mne získal svým vyprávěním ve Všechnopárty. Ovšem reklamou pro Mountfield jste si znepřátelil všechny s kým jsem se v poslední době bavil. Agresivní proletářská a hloupá s nádechem komunismu.
    S pozdravem Jindřich Němec Karlovy Vary
    • Re: mountfield !

Plně souhlasím. Mountfield by se měl nad sebou zamyslet. Reklamy tohoto typu jsou pro lidi spíš odpuzující. A. Havlín
  • čau ,ať žijí Pardubice-mládí

Gratuluju, jsi fajn a hlavně si udrž svoji vitalitu. Moc se mi líbí, že nezapomínáš na náš pardubický gympl - SVVŠ.
    Ještě jednoyu, měj se fajn. Helena. *3*
  • humor

Bobe,mám ráda Váš humor a Karlovy Vary no to jsou jen Karlovy Vary
  • Gamardžobat!

Dobrý den,
    obdivuji Váš výkon v roli ředitele Fily v Letišti. Čloběk by věřil, že Vás místy skutečně klepne Pepka....mimochodem - jediný seriál, který díky Vašemu výkonu sledoval i můj manžel což už je co říct!
    Miluju Vaši gruzínštinu bez přízvuku - sama mám otce čecha a matku gruzínku takže mám trochu hokej v tom, co je mojí mateřtinou.....kamarád lingvista mne ohodnotil jako trilingvního člověka což prý není urážka, ale úchylka! *3*
    Zdravím a přeji spoustu úspěchů a radosti v životě (sul bednierat da džamtelat ichavit)
    Gkocnit magra
    Natálie
  • Blahopřání

Blahopřeji k narozeninám. Všechno nejlepší, jste báječný herec. Vždycky se moc bavím, když vás vidím na obrazovce. *14* *14*
  • Poděkování

Dobrý den. Tímto vzkazem bych Vám chtěla sdělit, že jste pro mne velice zajímavá osobnost. Vždy když vidím nějaký pořad s Vámi, pobavíte mne svým humorem, což se jen tak někomu nepovede. Proto bych Vám chtěla popřát mnoho úspěchů jak v profesním, tak i v osobním životě. P.S: nebylo by možné dostat Vaší podpis kartu? S pozdravem Míša...
  • Spěchá

Ahoj Bohouši. Prosím tě, ozvi se mi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit