Přejít na výpis diskuzí

Bohumil Klepl

OSOBNOST 31.12.2006 
52 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BUDU SE TĚŠIT!

Milý Bobe!
    Přijela jsem na Vás a Evičku Holubovou včera do Kynšperka n./O.- byl to super večer! Příjemné zpříjemnění v toku všedních dní...Škoda, že nebydlím v Praze,utratila bych výplatu za ,,biletky" na Vaše představení! Včera jste mne moc nepotěšil, všude skončíte..., na co se budu těšit v televizi?! Nepotřebuji na jaře svézt na ,,fichtlu"(jako ta slečna). Mám Vás ráda, mám ráda dobré jídlo, v Bulharsku jsem byla jen jednou!
    Jsem téměř zralá žena, až si odpočinete, co Vy na to...???
    P.S. Doufám, že Vás uvidíme brzy v pěkném filmu nebo novém seriálu...
    *14* *3*
  • pan božský

Pane Kleple moc Vám děkuji za přínos do naší filmové a divadelní tvorby.Sleduji veškeré pořady kde hrajete,do Prahy do divadla se také chystám a kvůli Vám jsem již byla natáčet pořad Hádej kdo jsem *7* .Moc se mi líbíte a nevím jak bych se mohla s vámi setkat mimo kameru.Je mi 33 let a myslím,že i vy jste si mě na natáčení všimnul. *14* Díky za odpověď MILI
  • Alešova Čeština

Chcete si přečíst jeden nejmenovaný dopis od bývaleho policisty.Rád vám ho pošlu stačí si o něj napsat na KuncPetr@email.cz *3*
  • BOBE

Bobejá tě tak miluju, jsi skvělý. Úplně tě žeru a navíc vypadáš jak můj bývalý *3*
  • K poradu v tv.ze dne 8.4.09

Pane Klepl v poradu Hadej kdo jsem ve stredu 8.4.2009,jste se zminil,ze potrebujete pokacet nejaky strom u domu.Nabizim vam timto sve sluzby,provadim rizikove kaceni lezeckou metodou.
  • Jste super

Pane Klepl jste v pořadu Hádej, kdo jsem. Je s Vámi sranda, ale paní Holubová se k Vám chová jako šlapina, to bych nesnesl.Proč si to necháte líbit ?
  • Úžasný film

Pane Klepl, jak jste mohl natočit takovou sračku (to slovo prostě musím použít), jako je Doktor od jezera hrochů. To je hluboký pád - že by jen pro prachy a kousek Afriky? To doufám, že ne. Ale prosím, příště se vyhněte panu Troškovi velkým obloukem. I když - naši spoluobčané jsou nevyzpytatelní a pokud se někomu líbily Kameňáky, tak budou nad Doktorem asi taky slintat.
    • Re: Úžasný film

Pane Radku, co je vám vůbec do toho? Myslím, že je to věc pouze pana Klepla a vy nemáte právo mu tady vnucovat, ať se vyhýbá panu Troškovi obloukem. Suďte ostatní až sám natočíte "nějaký trhák", pokud by se tomu dalo vůbec tak říkat. Opravdu miluji tyhle zatrpklé bezduché lidi, kteří mají potřebu poučovat ostatní.
  • lieblinka

Vše nej

Všechno nejlepší k dnešním narozeninám *3* *15*
  • DOBRY den chtel jsem se optat v ktere casti pardubic jste bydlel mozna jsme spolu vyrustali v dectvi jmenu ji se milan novicky
  • javascript:addSmile(8)co? v Moskvě ? v Rusku ? děláte si srandu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit