-
Bohuš Matuš
Milý pane Bohouši
Všechno nejlepší k narozeninám.
Přeji hodně štěstí,zdraví. *4* -
Zdravím!
19.dubna jsem Vám donesla do divadla v Karlíně dopis, ve kterém Vás prosím o autogram.Protože jsem "stará bába",moc ráda bych se ho dočkala.Doufám, že mne nezklamete.Jinak Vám moc fandím,Váš zpěv se mi moc líbí a je mi líto, že Vás nemohu slyšet osobně.Přeji Vám mnoho úspěchů v práci. -
Kampanela
Bohuše jsem už několikrát viděla. Chodil do pěveckého sboru Kampanela(kam chodím i já) a pravidelně tam na každých koncertech vystupuje. *4* -
oficiální stránky
Dostanete se na of. stránky B.M.? *1* Požaduje to nějaké přihlášení.... *8* -
Náš Bohoušek
B.M. je charismatický, okouzlující a super človíček s božským hlasem. Přeji mu hodně moc štěstíčka v jeho kariéře, zaslouží si to. A já pevně doufám,že díky nám fanouškům to dotáhne na toho zlatého slavíka. Má ho totiž v hrdle :-* -
Bohoušek je nejlepší zpěvák co znám , má nádherný hlas a je to užasný člověk. Přeju mu ať se mu už jenom daří <3
-
:o)
Přeji krásné Vánoce a šťastný nový rok, hodně úspěchů a okole sebe samé dobré lidi, ať se daří v pracovním i osobním životě, a čekám na novou desku a na koncert v Plzni. -
Bohuš,máš nabarvenou plešku?
-
Perfektní
*14* Strašně ti fandím máš krásné písničky ,které mě vždycky zpravý náladu, díky že jsi tady -
Bohušek
Bohušek má náramný hlas je to kolík *9* *10* *14*