-
Bohusu,posilejte si penize komu chcete ale ze sveho,co jste si za 26 let naktradli v politice.Parchanti jeden vedle druheho.Za vlastizradu patrite vsichni ke zdi.
-
Dobrý den,
patřím mezi starobní důchodce a celý život jsem pracovala rukama a dost tvrdě. Moje zdraví nese následky tvrdé práce. Jsem sama a mám co dělat, abych nemusela ještě každou korunu dělit na polovinu. Proto mě pozvedlo rozhodnutí našich mocipánů a jak dát velké peníze do Afganistánu, tak i do Srbska. Náš stát má sám nemalé dluhy a hrdě rozdáváme každou korunu. Škoda že mocipáni nemyslí na svoje lidi, školství, zdravotnictví apod. Ještě štěstí, že jsem stará a vadí mi ta velká bezmocnost nás všech Čechů a Moraváků. *16* *10* -
-
Souhlasím s vámi!!Musíme je vytlačit z vlády,žádný volby,vládu zneužívají,místo aby svým lidem pomáhali,proto jsme je volili!Lid by se měl zbouřit,za zradu a za to že zneužívají svoje postavení ve svůj prospěch.Takovou vládu já teda nechci!Taky jsem udřená,platím sociální a prý budu mít důchod z invalidního důchodu to je ani né 8000kč,takže mi asi naznačuje vláda že nedostanu ani korunu za ta léta co jsem platila socku,jsou to zlodějí!Na co teda platím socku!!!Okrádají nás!!To sakra nemůžem líbit!!Hlavně že oni májí tučný platy a důchdy z naších peněz!!!A ještě místo nám aby daly peníze tak milony strkají migrantum,prý nemájí peníze,zaplatit někomu operaci,důchdcum aby pořádně přidali apod.tak naším lidem už nepomužou!!Tahle vláda nas zrujnuje lidi ještě do toho migranti to nemůže dobře dopadnout!!!Madarský prezident dělá dobře chrání svojí zen a svoje lidi!!!!
-
-
žádný volby,zajímáje jen plat a krást ze státní pokladny ve svůj prospěch!!!Vyházet je z vlády a nechat tam babiše??Je tam tolik poslancu a nikdo není na straně voliču,na co tam je třeba Kocáb nebo Jandák a jiní poslanci,zrádci,nechávají nás na pod pas,to se jím tedka žije tučný platy mají a my 8-9tisíc to je fakt uroven takhle s námi zametat.Co si pamatuju,Jandák si dovolil navrhnout aby jím zvýšili plat,no není to zrádce a nám nevzýší aspon o 3000kč navíc důchod a zaměstnancům,chudším rodinám,to o nás se už nepostarají,hlavně že jsme je volili!Ale cpát prachy naše,sociální a naše daně uprchlíkum,to je pěkná drzost.Nemám pravdu??Jak je to možný že nikdo s poslancu,nehájí občany,svůj lid ale dávají přednost uprchlíkum.Dostanou prachy jen tak na ruku,co to za vládu?Lituju že byla sametová ravoluce.Ted už nemáme ani kvalitní suroviny,šiděj,okrádaj,zdražujou,bezdomovci jsou a vláda jen čeká na náši smrt,žéé??Kvůli dnešním poslancům tu je v naši republice chaos,kriminalita,bordel kam se podívám,chudoba,výrobci z těží prachy,nemyslí na kvalitu!Jak to že s tím nikdo nic nedělá ve vládě?Sobotko,jste neschopný nebo nechcete pomáhat svým lidem,nepatříš tam a spol.Musí vás někdo vyhodit.zaměstnanec když špatně pracuje,tak ho vyhodí a vás musí někdo vyhodit,né si dělat co chcete a s občany si dělat co chcete,my máme nízky platy,pojd si to vymanit ty vzdělanče,moc ti to nemslí,jsi tam kvůli nám aby chránil náš stát,svůj lid,udělal pořádek s pubertáky,kvůli vám z divočili,s kriminálníky přísnější tresty,postarat se o školy,dětské domovy,nemocnicím pomoc finančně,taky vás léčí,taky zachranovat životy,kdo nemá na operaci nebo na inval.vozík.A co neuděláte,vrážíte peníze do uprchlíku,Sobotko,taky by to hrozně naštvlo,kdy si nebyl poslancem!!!
-
Dvacátá léta dvacátého století byla také podceňována...
-
Vážení pisatelé,prosím neničte si nervy,věřte ,že naši politici pracují 100 hodin měsíčně (jak oni tvrdí)a to jen proto aby se měli dobře a zabezpečili vlastní rodiny+ milenky atd..Stačí se podívat na pana SOBOTKU(já blbec ho taky jednou volil)a slizouna BAKALU,jak v zájmu státu plyvou lidem do očí.Co více dodat?NIC ono na každého jednou dojde. TO CHCE KLID oni za to opravdu nestojí.Děkuji. *3*
-
Chcípni ty mrdkko!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
-
VY POSLANCI,VY LIDI VE VLÁDĚ CO MY JSME VÁS VOLILI,JSTE K NIČEMU,NIČÍTE NAŠI ZEM,SVÝM LIDEM NIČÍTE ŽIVOT,HLAVNĚ ŽE MÁTE TUČNÝ PLATY A JEŠTĚ MÁTE POŘÁD MÁLO!VZPOMENTE SI KDYŽ JSTE NEBYLY POSLANCI TED MÁTE PRAVO MOC A ZNEUŽÍVÁTEJÍ PROTI NÁM.ROZKRÁDÁTE NÁŠ STÁT,OKRÁDÁTE SVŮJ LID.NEPOMÁHÁTE JAK JAK TŘEBA A NUTNĚ ALE UPRCHLÍKUM POMÁHATE A JÍM NASOLÍTE NAŠE PENÍZE PRO ABY JSTE JÍM POMOHLY,JSTE ZRADCI,FALEŠNÍ POSLANCI,JSTE TAM VE SVŮJ PROSPĚCH.náš lid potřebuje pomoc a ve všem,zdravotnictvi,sociálně,školstvi kde už nepomáhate obstarávat učebnice,chce abychom rodily ale finančně nás zatěžujete!Je tu bordel,kriminalita ještě větší i cizincema,lidi nemají práci,zabírají to cizinci,někdo nechce pracovat,dětska z nudy zabijí lidi,ničí majetek,lidi jsou zlý,agresivní,za to můžete vy Sobotko a spol.!Hlaně že strkáte kč do blanky,tolik peněz,místo aby jste pomohly nemocným co nemají na operaci a pod.UDĚLALI VÍCE HŘIŠTE PRO DĚTSKA,CHRÁNILY PŘÍRODU,UKLIDILI VENKU,VAJGLY...SNÍŽILI DANĚ JEN NÁS OKRÁDÁDE,KVŮLI VÁM SE JEN ZDRAŽUJE!!jSOU MATKY CO NEMŮŽOU SI DOVOLIT PRO DĚTSKA ANI KROUŽEK A TAK SE DĚTSKA NUDÍ A DĚLÁ VÝTRŽNOSTI.VY STĚŽUJETE NÁM ŽIVOT A PROČ,NO PROČ,HLAVNĚ ŽE VAŠE DĚTI SE MÁJÍ SKVĚLÉ!NELÍBÍ MI SE JAK VEDETE VLÁDU,ZNEUŽÍVÁTEJÍ,UŽ SE PROBERTE,ŠKODÍTE NAŠEMU STÁTU I NAŠÍM LIDEM!!!!Uděli víc škody než užitku!!!PROTO JSME VÁS NEVOLILI!!
sLABŠÍM LIDEM MÁTE POMOCI,DŮCHODCI,INVALIDUM,CHUDŠÍM RODINÁM.ALE NÉ VY JE JEŠTĚ OKRAKADETE AT SE MAJÍ JEŠTĚ HŮŘ,KDYŽ VÁS NÁŠ LID NEZAJÍMÁ,PROČ JSTE KANDIDOVALI?!chrnte naše lidi přestante pouštět do našeho statu cizince,už tu máme kvůli ním nemoce,a bordel,agresivnich lidí,neslušný lidi,oni nás zkazili a vy za to můžete poslanci,nezasloužíte si tento titul!!!Ani aby jste vládli naši zemi!!! -
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Arogantni-vlada-klame-a-podvadi-taji-lidem-zasadni-informace-varuje-poslanec-Fiedler-Mohli-bychom-jeste-leccos-zachranit-ale-takto-pry-dopadneme-jako-ve-Francii-395834
-
-
Tak by mě zajímalo jestli ti podvodníci poslanci čtou co jim píšemš,co když nás drze ignorují a budou si dělat s námi dal co chtějí ,ve svůj prospěch!Ti tam ale do vlady vůbec nepatří!Musíme je vyházet z vlády,udělat tu pořádek se vším,že bychom daly šanci komunistum,ty měly kvalitní a levný jídlo,všechny výrobky,vše vám funguje do ted,dnešní výrobky jsou na dvě věci a dá některé věci do původního stavu!Jen dřeme jak vše drahý a ani dovču si chudší lide už nemůžou dovolit,prostě nic,žádný klidný život!
-
-
Vážený pane předsedo vlády,
jsem znechucen vaším postojem k invazi muslímů, a mám zato, že nemáte právo tyto lidi vpustit do ČR. Přečetl jsem si váš volební program,za který vás lidi volili, ale není tam o vstupu a přijetí imigrantů ani slovo. Takže bych považoval za spravedlivé, kdy by jste o tomto problému uspořádal referndum, která by vám dálo právo o rozhodování.
Jirka -
-
Dobrý den,
plně souhlasím. Kdy už konečně začnete hájit zájmy tohoto lidu? Pane předsedo vlády, dosavadní vaše kroky naplňují znaky trestného činu vlastizrady. Je jen otázkou času kdy budete postaven před řádný soud. Jste zcela zaslepen a zcela odtržen od reality všedních dnů. Stále více a více ohýbáte svůj hřbet před elitami EU a USA. Vy jediný víte, proč tak činíte. Podle mého názoru se zapisujete do dějin jako největší hrobník křesťanské Evropy v celé její dlouhé historii. Vy si snad ani neuvědumujete důsledky svého počínání. -
-
Je to jednoduché!Když to nechají zajít tak daleko,že nebude zbytí čehokoliv dosáhnout,tak nastane stejná situace jako v roce 1618.Alespoň se naučejí létat! *5* *5*
-
-
Plně souhlasím a chci jen doplnit, přečtěte si korán pane předsedo a zjistíte, že všichni co nejsme muslimové musíme buď příjmout víru muslimů, nebo zemřít, jak dalece to necháte zajít, až k vyhubení naši společnosti, nebo opět k válce mezi muslimy a křesťany, tedy opět zpět do 13 století, kdy se válčilo s tatary, muslimy, viz války obléhání Štramberku atd....
-
-
Dobrý den pane Sobotko,proč nikdo z Ministerstva zemědělství,nebo potravinářská komora nezasáhne a konečně výrobcům potravin jim zakáže vyrábět jedovaté takové hnusy a prodávat lidem!!!Výrobcům potravin jde jenom o zisky(miliony) a co chudák řadový občan,který si nemůže dovolit kvalitní potraviny.Jít do obchodu a trávit tam půl dne čtením co obsahuje šťáva pro děti,uzeniny,pečivo,sýry,tvaroh,event.bonbóny,sušenky,zmrzliny atd.Všechny potraviny obsahují náhražky,éčka a škodlivé jedovaté látky.Dnes jsem četl článek-limonáda ,,malinovka,,neobsahuje ani gram ovoce-vyrábí se z uhelného dehtu!!!Sirupy jsou chemii navoněná voda.(aroma,koncentráty,éčka a zakázané chemikálie všude v jiných zemích v Česku není problém!!!) Obsahují izolované molekuly a fruktózy-ukládá se v játrech a přeměňuje na tuk!!!Obezita,cukrovka přispívá k rozvoji nemoci srdce a cév.To je jen zlomek-kde jsou barviva v cukrovinkách a čokoládách,zmrzliny atd.Dětem to nemůžete zakázat a pořád je kontrolovat!!!!V Německu jsou potraviny levnější a kvalitnější!!!Proč!!!Platy mají několikanásobně vyšší-není to výsměch lidem!!Od roku 1990 se tu jen krade,podvádí,tuneluje.Musím vám říct je mi 62 let-dvakrát operovanou páteř,tak že invalidní důchod necelých 10.tis.Jsem rozveden a z toho mám zaplatit nájem,inkaso a vyžít celý měsíc.Je mi ze všeho špatně.Jak dlouho necháte slušný občané trpět!!!Pro nás slušný občané,je to nejhorší co se stalo!!!
-
-
souhlasím,všechno šiděj,nic už není kvalitní jako za komoušu.JEN BLÉVAJZY VYRÁBÍ. VYROBCI DO VĚZENÍ,PODVÁDÍ,VYCHCANÍ.JAKÝM PRÁVEM VLÁDA SI DĚLA S NÁMÍ CO CHCE!!!VYHÁZET JE Z VLÁDY,JEN ŠKODÍ NAŠEMU NÁRODU!
-
SOUHLASÍM S VÁMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-