-
Sobotka je plča *8*
-
Tohle mohl volit jenom idiott!
-
-
Ale ne, lidé si říkali - dost bylo modrých zlodějů, pravdoláskařů a sluníčkářů. Budeme volit ČSSD aby to bylo lepší. Za buržoazní demokracie je vlastně fuk, koho volíme. Jestli jsou tam ODSTOP nebo ČSSDANO tak je to pořád stejné. KDU-ČSL se přidá kamkoliv. Sralbotka je jenom ubožák co pořád omílá: ...situaci monitorujeme a jsme připraveni vést konstruktivní dialog.... A před Andělou stojí jak malej kluk a čeká na čokoládku. HANBA!!! *16*
-
-
sobotka zruda nás okrádá,vrat nám penize to patřilo naším lidem,nás musiěš pomoc,ale uprchlikum dáš kč,nepochpim,ty hajze,přestan platit sociáni,my jsme ji vydělaly atak si je necháme sa mi našetříme na důchod,máta velký platy tak conááás tak ničite.pojd zit 8000kč na měsíc idiote,jses srab sobec,zradce,jdeš na slabší občane,sotva to zvládat s penezma a co ti bezdomovci za všechno můžeš!!!!!Budeš potrstán jak Rhat,vy všichni patříte do vazb né jen Rhat,podvody děla kradete,kdo řekl že vy poslanci to můžete dělat,nemá te pravo rozhodovat o zákonech,který niči lidi,,zlej blbej hloupej sobotka,už vás máme polný zuby,taky by se ti nelíbilo kdyby si znovu jeden znáás!!!!prach te pohlti a cizi život tě nrzajíma v ČR ale životy vrahu tě zajíná,tečou z nich prachy,svinstvo,jsi kus svinstva zrádče,hlavne že má dobře tvoje rodina když si poslanec,jseš i pro nás,a pomáhat i nám,důchdy 1500kč přidáš,samoživtelkam3000kč na dávky,vše je drahy,tys to zavinil zse furt zdražuje a zbytečnč,vy jen chcete hrabat,obohacovat,to je trestné to víš,chceme vás potrestat takkhle to dál nejde.demisi rozumíš a na 10let zavřit tě,za zničeny životy lidi,co nemej pomalu jidlo pro dětí a už vůbec na náky kroužky,tak se ti líbí ubliřovat poslanci,hlavně že máte vy spoustu penez a i naše máte z daní jste st nakradly,fuuuuj
-
zničit islam,je to mor,parazit.nechceme tu rasisty,mučí,znásilnuji zeny,deti a zabijí bez trestu,patří popravit vrahy,vystit chásku zabijáku,ničí nam naši zem EVROPU,CHCEM MÍÍÍÍÍÍR.zABITE TOHO KDO JÍM TAM VLÁDNE,at PŘESTANE DIKTOVAT KOHO ZABIT,KONEC ZABÍJENÍ,KONEC ISLÁMU,KONEC VRAŽEDNÝHO STÁTU,KONEC ŠARIA,PSYCHOPATI,POPRAVIT ISLiMSKY ZRŮDY,JINAK TO NESKONčÍ,NĚMECKU JSOU O OHRŽENÍ,HLOUPY STÁT,MADARSKY STÁT CHYTRÝ,CHÁPE A CHRÁNÍ LIDI,VyHNAT JE Z NAŠI EVRoPY CHTĚJ UČÍT NÁS JAK ZABIJEJ,NEBUDEŠ POSLOUCHAT,PODŘÍZNOU TI KRK,učit jejich která jen zaniji lidi děti,nic jiného je nezajíná,posrana jejich kultura,jsou jsou jak zombici!!!
-
-
čte vůbec nákej zlodějske t\ to řádky,nezajímí ho,tak to taky parazit,co nepomáha ale štourá se v naších životach jak nejhuř nás ožebračit,mimochodem nechcem eura pochpils to,jsmš češi české koruny naše,přestante měnit náš stát k horšímu,je to taky tvůj ale ty zaslepenej penezma co nakradl a spol, a dostavá od EU kč,nacháváš se podplacet a nenazímátě co lepší pro náš sta.jsi falešnej poslanec,tebe neměli voliot tebe ne ani ty ostatní,nebudem platit soc,pojíštění,nevracíte nám do starobniho důchdu,kdyz spočítáme všchny lidi ci posilají socku tak jsme dobře zaopatřeny,jen nám ztoho dáte mnimum,my jsme so vydřely vy nééé"a ještě to bude dávat uprchlíkum,to je hnus!!!!tahni makat rukama ty do vlády neptříš!!!!!uvidíš jak se máme,taky si byl obyčejný člověk a ted se budeě roztahovat a kázat jak vynaložíš s našima penezma co jsou ve státní pokladně,ti ti nepatříííííííNIKOMU,JEN NÁM,NEROZDĚLIL DOBŘE NAŠE PENIZE MEZI NAŠIMA LIDMA,JE Z TEBE ŠPATNĚ!!!!!!
-
-
Vlastizrádci opět zradili národ, podřizují se další diktatuře. 94% národa zde uprchlíky a vyznavače pedofila Mohameda a Aláhova prasata nechce. Toto asiatské náboženství plné násilí a zločinu do Evropy nepatří. Při příštích volbách politické strany těchto vlastizrádců uvidí úbytek voličů. Vlastizrádce nevolíme. *12*
-
Pan Sralbotka se ukazuje v pravym svetle. Fuj ostuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Je mi z toho špatně kam vítr tam plášť otáčíš se jako korouhvička ve větru *16* *10*je to jako Mnichovská zrada
-
Konstatování by ti šlo,Bohouši,ale to je taky vše,co umíš!Je potřeba konat a ne pořád dokola mlít nesmyslný monolog!Ty jseš exot a stejně blbej jako Milouš!
-
-
sobotka tebe zavřit a spol.kradete naše daně jsou naše peníze,mám máte pomoc finančně,duchdum,samoživitelkam,nemocnici,škole a ty zradče pomáhaš zrůdám,chceš tu mít vrahy,chceš aby totu vypado jako u nich isilámu?!my potřebujem pomoc ani jste naá npomohli jenom brali,kradli,co ty ses za poslance,už dávno jste měli mit padáka ,nemáte právo se tam držet na židly když ničite lidi a stát,dej demisi sobotko jsi zlo,zrádce
-
-
Kdo pak mě to budí ze spánku?Bohouši,ty mě chceš dát práci?A tak jsem si krásně hověl ve Štěpánské,pod krásným mramorem.No jo no,jdeme na to!