-
Vážený p.Sobotko,bylo by dobré,kdyby ste si taky někdy podíval na Televizní noviny,ať víte co se vtéto republice děje.Národ se skládá ne nemocné děti,invalidy.Přito ti ředitelé pojišťoven si mastí kapsy.Zdravotníkům se přidá,ale největší část peněz zeberou páni ředitelé a zbytek rozdají zaměstnancům s tím že víc není.Díky za přečtení.Sledujte tu Televizi a budete v obraze lépe jak od těch vašich poradců robo
-
Bosohlave Sralbotko ty jsi uplně zapoměl,že tě nevolila rada nebo komise EU,ale lidé této země a za tvůj postoj k těm ekonomickým uprchlíkům a hlavně tvojemu vlastizrádcovství ti to u voleb spočítáme,na to vem jed,darebáku!!
-
-
Bŕŕŕ, voda ve Vltavě je studená. *16*
-
ale to už bude dávno na své chatě s nekonečným účtem!On nepotřebuje více volebních kol!Parazit vysaje a odpadne!Žádný český Lee Harvey Oswald zřejmě nebude,páč tato nicka nikomu za to nestojí!Ale rád bych ho viděl uprostřed Václavského náměstí,jak je krásně pranýřován a lynčován!
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=h1p7LBs_rn8
-
-
To dítě má našlépnuto ke stejné dutosti,jako maminka!Keci nikdy nic nezměnily!
-
-
Soudě dle podobného vzhledu!
-
-
-
Pan Sobotka je jeden z nejlepších politiků,která tato zem měla!Více takových!
-
-
škoda reagovat!!!!!!!!!!
-
-
ghjngtzuklouzressddfghdrjftzftzzu...... *1*
-
Vždy je nějaká možnost,ale vyměnit svobodu za tohoto pablba je zbytečné!
-
Bohoušku,mám pro tebe návrh!Jestli chceš celému národu dokázat,jak jseš silný a jak to myslíš vážně,nechej se zavřít na 3 dny ke mě do sklepa?!Já ti na 9465498564156497945487464164654974651794561496786416456 % zaručuji,že tě navrátím na správnou kolej!Mému já by stačila hodinka,maximálně dvě,ale sichr je sichr,tak co?!Jdeme do toho!Nebo budeš věčný sráááč?!Ty se důchodu nedožiješ!
-
-
Máte všichni pravdu,jsem úlysnej podvraták,který se nechává oblbnout a hlavně uplatit od vedení EU,aby jsem jim šel na ruku a nakonec znemožnil Zemana a přijal okupační muslimy do naší země. A proč to dělám? "no pro moc a slávu a slíbili mi ovlivnění v můj prospěch na další volební období!!!! Hahaha vy obyčejní chudáci s tím nic neuděláte!!
-
Takového člověka nenapraví nic a nikdo. Snad jedině kdyby ho prozřetelnost uvedla do budhistického stavu neexistence. *1*
-
-
Opravdu bych nechtěl být v kůži řadových Němců https://www.youtube.com/watch?v=2bCrbcTKqYw O sebe se nebojím, ale mám třeba malou neteř a o ní jo. A věřte tomu, že Sobotka nám je sem taky nacpe, bez ohledu, jaké riziko představují. I když tvrdí něco jiného, ale jak se říká, slibem nezarmoutíš a ze lží se politici, zejména u nás, nemusí zodpovídat. Pořád přemýšlím, jestli jsou politici tak odtržení od reality a od řadových občanů a nebo je to opravdu řízené ? Na světě je 6 miliard chudých lidí (drtivá většina) a stovky miliónů žijí ve válečných konfliktech. Těžko mně někdo přesvědčí, že tohle vyřeší, když se 10, 50, miliónů, převážně muslimů nacpe do Evropy.....podívejte se na mapu, jak je velká, spíš malá Střední a Západní Evropa, v porovnání se zbytkem světa. Plus hustota obyvatelstva. A když se vrátím k Němců, mrazí mně z toho, co předvádí Merkelová. To, co Němci (Západní) vytvářeli desítky let, tak takhle kolosální p**a z bývalého Východního Německa, zničí během pár měsíců. A pomohla něčemu ? Vyléčila tenhle svět ?
-
-
Plně souhlasím a stydím se za naši vládu
-
-
Sobotko pozdravuj Merkelovu,Jses vlezo rittt !!!!!!! *1* *1*
-
Kdybych měl tu čest a mohl bych beztrestně pozdvihnout kvér směrem k tvé osobě,asi bych přestal střílet,až by z tebe nezbylo holé nic,ale já tě mrddám Bohoušku,ty si negramotný jednotvárný hovaddo,který se umlátí sám svojí shnilou držkou a když ne,budou se opakovat dějiny,když nebude zbytí!VIVA 1618!Máš dvě možnosti,pokud bude domobrana!Buď budeš mít svou reputaci očištěnou a budeš OK,nebo budeš stejnej kokott jako teď a při této představě,že je bordel a nikdo nemá přehled a já tě v tu chvíli potkal,asi bych nechal promluvit své opravdové vnitřní já a v tu chvíli,by upálení za živa,byla slast!Ale ty nedovolíš bordel,takže se nemáš čeho bát!