-
Po tom rozsudku jak má ČSSD platit miliony právníkovi to má Sobotka spočítané a ČSSD také.
-
Sobotka vyfocený v USA s krvavou řeznici která podporovala s Havlem,Schwanzbergem humanitární bombardování Jugoslavie,to je přímo otřesné ČSSD NEVOLIT.
-
Sobotko,ani tvoje spravené zuby nezabrání tvému zjevu!Tys byl a budeš krippl toho nejvyššího řádu!Jsi naprosto k hovvnu,tvoji voličové na tom budou podobně!Jsi takovej sráč,že když tě jenom vidím nebo slyším,je mi zle!Vždyť si pro tuto zemi neudělal lautr nic a jediné,co umíš,je urážet a rýpat do druhých lidí!Ty nesaháš prezidentovi ani po kotníky a v historii českého národa budeš na věky jako ten nejhloupější a nejméně prospěšný vůl!Protože k smíchu už jsi dávno,zmrdde zasrranej!
-
-
Sobotka je nejvetsi podrazak v politice je to pekna sebranka pod jeho velenim.Za chvily uz vam to spocitame.Pane Sobotko u slusnych lidi jste politicka NULA !!!!!
-
Stručně řečeno - je to neschopný slizoun, stejně jako celá Česká strana asociální demokracie. *16*
-
-
Evropská unie, už asi 8 měsíců neexistuje, tuším asi od srpna 2015. To je jedna věc. Druhá věc, Švédsko už je dnes muslimskou zemí a další, Německo, Belgie, Francie, Anglie, k tomu mají slušně našlápnuto. Takže nechápu, proč tahle ,,brejlatá holčička,, jezdí na nic neřešící evropské summity. A proč nám on a naše ,,nezávislá média,, neustále servírují projevy těch zdegenerovaných psychopatů, jako je Juncker, Merkelová a spol. Kteří stejně sledují pouze své osobní (ekonomické) zájmy, na občany svých zemí kašlou. Dnes to bouchlo v Belgii a země je k. o.
Jsem zvědavý, jak si Francouzi ošéfujou Mistrovství Evropy ve fotbale.
Být fanda fotbalu, tak bych tam nejel, ani kdyby byly lístky zdarma. -
Takovou svi-i nejlépe porazit. Propaguje pouze cikány a muslimáky. To je Čech?
Není. Je to vrah vlastního národa, bezmozek, který je schopen odrovnat vlastní národ pro jedno polácání. Patří ke zdi. Chce to revoluci se vším, co k tomu patří. Čas se nám díky jemu krátí. Když chceme přežít s našimi dětmi, tak s takovými šmejdy se musíme tvrdě vypořádat. -
No tak s tímto de...lem se chci potkat osobně. Udělám velice dobrou službu národu. Tento lidský a politický odpad páchne USA a Bruselským lejnem a za poplácání po zádech od potrhlé makrely je schopen prodat celý národ. Větší hajzl a slizoun ve vedení vlády ještě nebyl. Ještě že máme alespoň prezidenta Čecha, který nikomu do zádele neleze. Jsem v důchodu, tak mi nemají co ukrást. Tak mohu psát to, co si myslí většina národa.
-
-
Kazdy slusny clovicek musi souhlasit.
-
Svatá pravda!Já bych chtěl jenom vidět lidi,kteří tohoto věčně přitrouble se usmívajícího debilního kripla volili!A vůbec,celou jeho stranu!Jenomže ono není na výběr...Vypatlaný komáry NIKDY více,Ano s Burešem taktéž,ČSSD jsem zmínil,Top 09 také ne,KDU také ne,Zelené také ne a malé strany okolo už vůbec ne!Zbývá snad jedině Okamura,ale tomu bych také hlas zřejmě nedal!Že by pokus vsadit na ODS?Tak za to bych ruku do ohně také nedal!Tak co s tím?!Vysrat se na vládu,na volby a na celou politiku vůbec?!Ať se zvolí kdokoliv v této republice,tak to budou závistivci všem těm,co kradli a budou se je pokoušet dohnat!Možná je nejlepší vést si své životy a kašlat na politiku!Akorát se lidé zbytečně rozčilují a zadělávají si na infarkt myokardu...
-
-
Ještě dodám, že byste měl jít makat ani ne za 10 000Kč čistého, nebo za minimální mzdu, abyste viděl ,jak žijí lidé na pokraji bídy a z čeho musí vyžít. Nebo abyste byl bez práce. Jenže vy všichni si žijete jak prasata v žitě a nedostatek peněz jste nikdy nepocítily. Utahovat opasky si může obyčejný lid ale vy ne!!!! Marcela Budínová
-
Pane Sobotko je my z Vás špatně, to co děláte z občanů této republiky. Zaprodáváte Nás voliče, kteří Vám daly hlasy ,pro nějaké přivandrovalce kteří přišly k nám a do celé Evropy namísto ,aby byly ve své vlasti a něco pro ní dělaly a ne aby utíkaly. Stydte se . Budete uplácet starosty obcí za milion korun. Kde tyto peníze vezmete? pořád tvrdíte, že nemáte na přidání dětem ,postiženým a důchodcům. A pro cizí přivandrovalce peníze jsou. V 1 a 2 světové válce naši lidé taky nikam neutíkaly, aby se o ně někdo postaral, ale hrdinně bojovaly a chránily sviji vlast. Jste padouch a zaprodanec z celou vaší vládou. Naše hlasy jste dostal abyste zastupoval a hájil naše zájmy a ne abyste nás zaprodal. Můj hlas již nedostanete a myslím že i od dalších občanů naší republiky. Měl byste sestoupit z Vašeho trůnu k obyčejným lidem do podzámčí a tam byste se dozvěděl , co si o Vás a celé naši mizerné vládě myslíme. Berete nehorázné peníze a ostatní lidé žijí na pokraji bídy. Jste všichni zaprodanci!!! Stydte se!!!!!!! Klidně mně zavřete. Jste banda lumpů , které platíme Marcela Budínová
-
-
Souhlas je to pekna verbes!!!!
-
-
O celé současné vládní bandě je možno říci,že je to výstavní stádo lumpů.které vede úspěšně Česko do státního bankrotu.
-
Pane premiére, marníte čas hloupými urážkami pana prezidenta a obracení každého jeho slova. Přitom Vám klesá popularita, protože lidé nejsou hloupí a čekají od Vás konkrétní skutky ve prospěch českého státu a jeho obyvatel. Ty Vaše výpady jsou vskutku hloupé a lidi jen otravují. Myslím, že Vás lidé ze svých daní platí za konkrétní tomuto nároku prospěšné skutky. Doufám, že se Vás nějaké výše uvedené slovo nedotklo a nebude mít zase o sebe a Vaše přátele neoprávněný strach.
Trochu více odvahy. -
-
Tenhle chcípák neměl nikdy popularitu,to jen hloupý a slepí voliči zvolili špatný směr a nejblbější skupinu na trhu...Koalice s koblihami,hlavně že byli slaďoučké,ale že vám dovnitř nasrali nějakej patok,je vám jedno...Prašť jako uhoď...A teď brečíte!To je jako kdyby slepej vyčítal slepému,že nevidí!
-
-
Oprava:hloupí...
-
-