-
Je den do voleb. Nerozumím jednomu....Pohybuju se převážně v dělnickém prostředí a dělníci odjakživa volili v první řadě levici - ČSSD nebo komunisty. V současnosti už pár týdnů i měsíců, není v mém okolí člověk, který by volil ČSSD, téhle ůchylné sobotkovsko - dienstbierovské partaji, nemůžou přijít na jméno. Naopak Okamura a jeho SPD, má vydatnou podporu. A přesto mi oficiální předvolební průzkumy tvrdí, že ČSSD má 20 až 30 % podporu !! v různých krajích a naopak Okamura a SPD , maximálně 5 %, v některých průzkumech se ani nevyskytuje.....Z toho vyplývají různé otázky - Kdo je voličem ČSSD ? Byznysmeni ? Bankéři ? Tedy bílé límečky ? To asi sotva, ne ?. Tak mi vychází, že si ty průzkumy vycucávají z prstu. Otázka poslední, jak dalece je možné vycucat si z prstu (zfalšovat) výsledky voleb. No, jsem na to zvědavý, v téhle zemi už nevěřím nikomu a ničemu, co ke mně dojde přes TV obrazovku.
-
PANE SOBOTKO,nikdy jsem nikomu nepsala,nejsem volič ANO ale SOC.DEM.prosím,nebylo by lepší zabývat se byty RPG než panem Babišem?Za vybydlené byty platíme nehorázné nájmy,žebráme o pár korun na sociálce.Má někdo spočítané kolik stát do těchto bytů,o kterých se neví kde je pravda o jejich prodeji i nadále investuje doplatcích na bydlení?
-
Pane Sobotko Vy jste tak naivní, že si myslíte, že antibabiš něco změní? Pan Babiš má 100% pravdu jak jste všichni co sedíte léta v parlamentu republiku nechali rozkrást. A už se těším až hnutí ANO vyhraje volby a všecho vám bude přičteno k dobru!Určitě je budu volit.
-
Co se navážíš do Babiše!!!!!!To si nepamatuješ jak sis naběhl Cikánským táborem v Letech ,než ti to vysvětlil Vojenský Historický ústav?????? Byl to internační tábor pro potulku a příživnictví!!!
-
Srabotka si přidal ,od nového roku O.14 TIS.je to PARAZIT NENAŽRANÝ *1* *12* Neuméla!!!!UŽ TĚ NEVOLIM *12*
-
Bohušu,ty jsi vlastně nikdy normálně nepracoval a živíš se, ne že něco děláš pro vlastní národ,který ti umožnil vystudovat,ale jako vlastizrádce,který nás zadlužuje a dávno nás prodal svým globalistickým chlebodárcům.Zapomínáš na to ,že i na prolhaného Standu došlo.Takže hodně štěstí.
-
Je to sranda kdyz posloucham ze penzistum Tvoje vlada prida 200kc v prumeru a 1200 v unoru.Strc si to do riti uz jenomproto ze Tvoji machri kterych mas pod sebou rozdavaji myliony jenom v premijich a platymaji nad prumer.cau .Volil sem vzdy soc. ale radsi budu volit PANA SLADKA nez dalsiho b.......
-
-
Sobotkovo jednání je jednáním vlastizrádce. Prodává germánům důstojnost národa. Probíhá postupná germanizace všeho od nich na východ. Kdo všechno je germán? Američan, brit, němec, rakušák, švýcar, belgičan, . . . jsou to dobyvační nenažranci. Unie znamená férovou hru. Proč jsou nadále uměle udržovány rozdíly v ekonomikách? Přičemž ti slabší slouží germánům jako tažná zvířata a jako první frontová linie, kdyby něco přišlo z východu. Proč čech za stejnou práci dostane půlku toho, co němec? Proč rumun dostane ještě míň, než čech? Proč je u germánů k dostání za méně peněz kvalitnější a více jídla? Germáni staví na východě fabriky, v nichž za almužnu dřou východní ženy a muži. Ty fabriky mají samozřejmě maximalizovat germánské zisky. Válka přišla vždy od nich. Už nějakou dobu germáni provokujou ruského medvěda. Sobotkovi koukají nohy z Merkelové řiti, on se připojuje ke germánskému provokování medvěda. Kdo chce položit svůj život za tyhle "hodnoty"? Medvěd se bude muset bránit. Až se těm germánským blbečkům spolu se sobotkou podaří tady něco spustit, oni první by měli dostat kulky do hlavy.
-
-
Pane Sobotko nelíbí se mi váš přístup k Českému národu jak jdete proti vlastnímu lidu jen abyste se zalíbil eu nenasloucháte lidu který vás volil mi nechceme tady imigranti nechceme se podřizovat muslimům proč to nechápete jme slované a křestani a to co se děje v evropě to je důkaz že to nejde dohromady křestan a muslimák máte mozek tak přemyšlete abyste toho jednou nelitoval a nebylo už pozdě já svoji vlast miluji nevím jak vy ale vy asi né jinak byste jednal jinak v prospěch náš slovanů
-
Dobrý den,
myslím ,že brzy začne lámat chleba. -
Můj nevlastní táta, počátkem 90.let minulého století, pracoval v Německu jako zedník. Byl tedy dělník, gastarbeitr, ale přesto bral královské peníze 2500 - 2800 DM (německých marek) čistého. Zaměstnavatel se k němu choval slušně a v zimě do práce vůbec nechodil (tam se některé zednické práce v zimě nedělají) a firma mu přesto platila !!!!............a teď střih.........Česká Republika roku 2016 - Dělníci zde doma a vlastně většina pracujících, jsou jen onuce, se kterými si zaměstnavatelé utírají pr....., otřesné podmínky v práci, šikana, a navíc prachmizerné mzdy. A k tomu drzost zaměstnavatelů, kteří tvrdí, že lidem se nechce dělat a že nemůžou sehnat pracovníky....Za 13 - 14000 měsíčně ?!?! A tenhle tenhle arogantní sedmilhář Sobotka, který už asi trpí samomluvou, se nestydí sebe a svojí stranu vychvalovat, jak prý dobře vládnou. Jak prý rostou mzdy atd......On bude vedle mně stát s míčem a bude mi do očí tvrdit, že ten míč je hranatý.....hnus. Jo a ještě něco. Bydlím v Praze, mám mizerný plat a jezdím nakupovat každé 3 měsíce do Německa, autobusem do Drážďan. A vyplatí se mi to !! Něco je špatně, ne ?