-
Sobotka,sralbotka,podržtaska,atd.Je to ulysnej lehkozivka stydim se za nej ,ze neco takoveho jeste tady v politice existuje.!!!!!!
-
SPRAVEDLNOST!!!Pracujicí národ by měl mít,TROJ NÁSOBEK poslaneckého platu...Vždyt tá poslanecká CHAMRAD nás neživí ,ale pořad mi je!!!!Sobotko dokaž tohle a konečně se staneš CHLAPEM!!!!! *1* *1* *12*
-
Všem je naprosto jasné, že pan Sobotka je absolutně nedotknutý takovými pojmy jako jsou : každodenní práce za pár korun, tvrdá realita, vztahy mezi normálními lidmi, chlapská zodpovědnost atd. V životě nepracoval a žije v nějaké pražské intelektuálské bublině. Připadá mi jako automat, do kterého vhodíte 5 Kč a on začne kecat naučené fráze, přičemž v jedné větě použije 3 krát "sociální demokracie". To se fakt nedá poslouchat a normálním lidem je to nesrozumitelné. Robot Sobotka bude na scéně tak dlouho, dokud mu to dovolíme. Má pan Sobotka vůbec koule ? Chodí někde pravidelně na pivo, aby slyšel vox populi, vox Dei ? Vyhodili ho někdy odněkud z práce ? Byl někdy bez peněz ? Ví co je to hypotéka? No nevím, odpovězte si sami a vyjde vám, jakého premiéra vlastně máme. Nůžky mezi panem Sobotkou a problematikou lidu se čím dál více rozevírají. Pane Sobotko, nikdo Vám nerozumí, běžte pryč z vlády do nějakého výzkumného ústavu kde najdete určitě poprvé v životě uplatnění. Ale pozor, budete muset chodit do práce za pár korun, budete mít nad sebou šéfa a vedle sebe spoustu spolupracovníků na jejichž otázky nebudete znát odpověď. Tak hodně štěstí Premiére.
-
-
Souhlas-je to lehkozivka a podrazak!!!!
-
-
Sobotka neví co dětat kat kolem sebe kope.Myslím,že by měl už skončit nadělal spoustu škod jako ministr financí a těd ´kope do Babiše a Toka sám by mel odejít.
-
Pane Sobotko,vy se nám ale vybarvujete čím dál více do morka s plna plody hvězdiček EU.Dříve Vás člověk slušnej volil,ale ty časy jsou už pryč.Dopadnete ve straně jak šašek Kalousku.Jste poslední měsíce neferovej politik.Podražíte aházíte klacky pod nohy p.Babišovi,ktery kouká sehnat prachy na vaše!volební sliby a dluhy co nasekalaODS!Raději se stáhněte......
-
-
Ty casy kdy Vas pane Sobotko clovek bral vazne jsou uz pryc.Ted jste jen ochoten podrazit kazdeho kdo vam stoji v ceste .Slusnemu cloveku je z toho spatne.A verte ze po volbach zjistite ,ze je nas dost.
-
-
Pan Sobotka se nám opravdu neuvěřitelně vybarvuje. Pud sebezáchovy dokáže své. Měl by více vážit slova, protože příští vládu, jak to tak vypadá, on určitě sestavovat nebude a pokud bude pokračovat svými útoky proti Babišovi, tak se pro něj žádný teplý postík nenajde.
-
-
Souhlas....
-
-
17nasty Listopad je dobrý ,akorad nato že je den VOLNA ..Jinak je všechno k HO**VNU *1* !! Pro obyčejné lidi to nic dobrého nepřineslo--BA PRAVY OPAK!!!!!
-
Pane Sobotko, velice mě překvapilo, že nesouhlasíte se zákonem o hanobení prezidenta republiky. Pokud se budu chovat nepřístojně k úředníkovi, tak dostanu pokutu a neúcta a hanobení hlavy státu je v naprostém pořádku? Řeknu Vám, že takového premiéra, který každému leze někam, aby si udržel koryto, nám byl čert dlužen. Už aby byly volby a Vy jste i stou svoji stranou šel od válu. Takovýto bordel v tomto státě nikdy nebyl. V životě jste nepracoval, jenom Vám jde kecání, kterého většina lidí má již dost.
-
Myslím, že hodně Vám jako straně uškodila aféra s reorganizací policie prosazovanou panem Chovancem velmi arogantním způsobem. Celá tato reorganizace na mne působí jako pokus o zahlazení něčeho co se nesmí dostat na veřejnost. Celé léta jsem byl voličem ČSSD. Již nebudu stranu volit. A nejenom já.
-
-
Uz to zacina zapachat v te CSSD!
-
-
Pane Sobotko, nehledejte problém kde není. Vy jste hlavní problém proč se voliči od ČSSD odvracejí. Hašek a Dientsbír již naštěstí odpadli.
-
-
Máš noprostou pravdu,taky jsem skončil s tou bandou a je nás čím dál víc.Sobotka by za koryto prodali vlastní maminku.Je mi ho líto.
-