-
Manuál ČSSD na odstranění koaličního partnera ministra Babiše hovoří za vše. To by nevymysleli snad ani v KDU, a že jejich praktiky jsou hodně pod pás. A pokud snad někdo tvrdí, že je to v předvolebním období běžné, tak má opravdu silný žaludek.
-
Je zajímavé ,že pana premiéra zajímá jen Babiš ,že ojebává stát ,ale ,že on ten stát ojebal daleko víc a nebo ,že jsou zde stovky firem a fizických osob ,které daní v danˇovích rájích ,to ho nezajímá .Jde mu jen o koryto .CˇSSD už nikdy volit nebudu. Jiří Kusala
-
Nedokáže pochopit že už mu nevěří ti kývalové za dvacet let nic nedokázal na co si hraje ať jde do pryč.
-
Bobane, minule to bylo skvělý. Někdy musíme dát repete. Ta poloha ležícího bambusu byla něco! A to co si dokázal udělat s umělohmotnejma rukavicema z benzínky! Wow! No nic, Čaučik
Ps: Na tý fotce ti to sluší *14* -
Dnes v Brně na sjezdu zase mlátili prázdnou slámu,věty typu "Soudruzi já věřím že když se to vyžaduje tak my všeci budeme dělat tak jak má byt,protože tak je to správné,tak to má byt".A na závěr Sobotka řekl" Dnes začíná budoucnost".To a vaši předchůdci melete už 27 let a k ničemu to nevede.Nedá to tu dohromady ani Maria bohovych.
-
-
Tak mu přeci dopřejte ještě těch pár měsíců blažené euforie a pocitu moci, vždyť už ho čeká jen velký držkopád. Nejspíš ale, už má někde v EU pro všechny případy přichystané teplé hnízdečko, však se taky snažil.
-
-
Dobrý den pane Sobotko.
Nejsem levicový volič, a Vaše poslední návrhy včetně toho, že chcete víc zdanit ty pracovité a úspěšné mne utvrzuje v přesvědčení , že je potřeba, aby vláda socdem šla po volbách tam kam patří. Zejména po tom , co se opět chcete spojit s komunisty. Sice se říká , že historie se neopakuje, ale vy se vydáváte na stejnou cestu, jako zrádci typu Fierlingera v roce 1948.
Děkuji, ale dost bylo rozhazování peněz z našich kapes. Zvýšení daní úspěšným povede pouze a jedině k tomu , že se aktivita a úspěch neoceňují. To vaše zvýšení se bohužel bude týkat i mne, přestože celý můj pracovní život od vyučení se prostě vzdělávám ve svém oboru, že poctivě pracuji. Za to všechno mi chcete ukrást peníze z platu, abyste měli dál na předvolební sliby a uplácení lidí. Mně by například zajímalo, jak dopadla Vaše kauza s poslaneckými náhradami a koupí bytu, ačkoliv tyto náhrady byly určeny na něco úplně jiného. Napřed je vraťte do státního rozpočtu a teprve potom zvažujte, jak docvílit toho , aby lidi chtěli pracovat. -
-
Magore, jak může být politik, který prosazuje kapitalistický způsob hospodaření být levicový? Ubohouš je pravičák jak pwase. A pokud seš pisateli boháč, tak určitě bys měl mít vyšší daně než ten, co je bez peněz. Nechápeš co? Myslíš jenom na sebe. *16*
-
-
Vyšší daně u vyšších platů, díky superhrubé mzdě, platí už nyní. Je smutné, že to lidé nevědí. Další zvyšování daní je totální nesmysl. Taky nevěřím, že by si naši politikové na své příjmy upletli takový bič, leda v tom případě, že si opět odhlasují navýšení platů.
-
-
-
Takže do koalice s komunisty, to už je opravdu na klecové lůžko.
-
Boži mlýny melou a Sobotkovi zamelou pořádně!!
-
Doufám,že Sobotku jako hlavního zločince v otázce genocídy českého národa budoucnost přísně odsoudí a s ním všechny,kdo se na likvidaci a zotročování českého národa podílí.Tento cynický diktátor je jen loutkou německého novofašismu stejně jako byly Pius XI a Pius XII.O nic leší nejsou ani jeho vládní pochopové.Zrada "šlechty"na vlastním národě se stala jaksi sportovním odvětvím již od knížete Václava.
-
-
Co je nám to platné že ho někdo odsoudí? My potřebujeme, aby k tomu nedošlo. To jest musíme se zbavit politiků jako je Ubohouš, Hajlzberk, Holobrádek a podobných. *16*
-
-
Sobotko,ty říkaš že Babiš ojeb.l stát o peníže z dluhopisu. Agro.Ty jsi ojeb.l VOKD o byty a jejich nájemníky o desítky miliony korun.Tyto byty jsi dal zadarno Bakalovi.Měli by tě navléknout do tepláku.Proto jsi raději udělal reorg.policie,abys se zbavil Šlachty.Té vaši vyšetř.komisi může věřit jen negramotný. Nejvíc náš těší že VOLBY NEVYHRAJEŠ........ *1* *2* *15*
-
-
Souhlas,je to ves v kozichu!
-
Ovšem za úplně největší nehoráznost a vyjebávku století považuji církevní restituce, to se jim opravdu povedlo.
-
Sobotka uz je nepricetny,jen tak dal.Citi uz svuj konec!!!
Najebal se do politiky protoze je jinak velka NULA!!! Je to on co ojebava cely narod.Bozi mlyny melou Sobotko!!!!!!!!
Je mi z nej spatne jenim kdyz ho vidim,poslouchat ty jeho zvasty nelze.
Jsem jeho nevolic!
-