Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dostalo mě jak si z něho někdo udělal p*del na nějaké sociální síti "Dluhoslav Sralbotka" :D ...Bohouš o sobě tvrdí že svou práci vykonává dobře... :D Má vlastně pravdu, sr*t na vlastní občany a ČR a rozdávat miliony nějakým Muslimským zm*dům mu jde přímo SKVĚLE ! (y) *16* *10*
  • Srabotko ty seš kurva,ale rozdajnej!!175 mil.v PRDELY.Ukaž své mozoly!!ALE: Muslimové nám to rádi oplati *12* *12* !!!!
  • Nejsem ten, co by ,,plašil, Ale taky nejsem ůplně blbej. S ohledem na fakt, že negativních zpráv je více než zdrávo. S ohledem na přetopený kotel, zvaný Německo. S ohledem na to, že mezi uprchlíky, je teroristů nezanedbatelné procento, ať už skutečných nebo potenciálních. Tak mně šrotuje v hlavě pár otázek. Jak jsou v České republice chráněné policejní stanice proti přepadení, též menší vojenské posádky. Dále muniční sklady. A jak jsou chráněné u nás zdroje elektřiny, proti black-outu, jaderná elektrárna v Temelíně. A třeba zdroje vody proti otrávení. Pokud mi bude někdo tvrdit, že islámský teroristi jsou hlupáci, tak je sám hlupák. Dost těhle jedinců vyrůstá se samopalem v ruce, má výborný výcvik, ovládá různé taktiky boje a PC negramoti asi taky nebudou.
    • Tomu kreténovi je to jedno. Toto ho-ado je přesvědčeno, že zůstane v pr..deli
      USA, EU a makrely a bude v bezpečí. Ale Češi si ho najdou. Když ne oni, tak já určitě.
  • Na tebe ty zmrrde nic jiného než kalašnikov neplatí!Škoda,že to byla ze strany prezidenta pouhá legrace!Veliká škoda!
  • Kdyby byl po ruce kalašnikov,tak neváhám...Ten blbeček Sobotka je suchar a nemá vůbec smysl pro humor.To je tragické.... *11* *11* *11*
  • Nemáte někdo kalašnikov ? Já obyčejně tak dva až tři s sebou nosívám, ale teď zrovna nic. *5* *4*
  • von.Karton
    Spravedlnost podle sociálního demokrata Sralbotky: Politikům přidáme 12%, soudcům 10%, státním zaměstnancům 5% a důchodcům 0,3%. *16*
  • Zeman je BOREC!!A Srabotka měkej BLBEC!!! *1* *12* *1*
  • Pane Sobotka já jsem byla kandidátka za vaši stranu a jak jsem dopadla ? Je ze mne žebrák ! protože ožralové a lidi který nikdy nepracovaly se mají líp než já já jsem celý život pracovala starala jsem se o ochrnutého manžela 8 let a co vymyslela vaše vláda pro lidi který pečujou o své nemocnou rodinu ? Nepomáhá vůbec těm lidem co pečujou o své příbuzné a ve finále když jsem si zničila záda a nohy se dozvím že my bude za těch 8 let vypočítán důchod jako osobě která jakoby těch 8 let nic nedělala ! Chodím na pracák a je to ponižování lidické důstojnosti chovají se ke mne jako když jsem celý život nepracovala ! Kde je nějaká ochrana pro lidi jako jsem já je my 53 roku a nikde neseženu práci a i kdybych ji sehnala tak ji po zdravotní stránce nezvládnu . Já neřeknu mladý co nikdy nepracovaly ale my co nám je přes 50 let si nezasloužíme byt ponižovaní úřední biogracii máme odpracováno 30 let . Vaše vláda a poslanci mají platy přes 50.000 KČ + příplatky na dopravu + příplatek na bydlení a rúzny výhody a mne seberete peníze který si vydělám za noviny a přispějete my na bydlení miň než ubytovnám a já si musím doplácet bydlení ze životního minima z 3.400 KČ . To vám přijde normální FÉR ? Já si to s vámi na pul roku vyměním a uvidíme jak vyžijete z 2.500 KČ A já blbec jsem vám a lidi který my daly hlasy dala 165 hlasu ! A přijde vám taky normální že se v televizi žebra na léčbu nemocných děti nestydíte se vy a všechny poslanci ve vládě žijete si jako králové nemate hluboko do kapsy nemusíte přemýšlet jestli si můžete koupit rohlík navíc a ještě si přidavate na premiich . Přijde vám to normální , Já se mám hůř než kriminálníci který jsou v kriminále oni mají třikrát denně jídlo a jsou v teple a nic nedělají tak kdo je trestaný já nebo kriminálníci ? Z jakých důvodu by mneli byt u nás emigranti když se neumíte postarat ani o občany České republiky a nebo co je důležité se nepostarate ani o Nemocné děti . Emigranti ať si nazbíraji víčka jak se to děla u nemocných děti aby měli na léčbu .
    • Takovej je život,teta!
  • Babiš to za rozhovor pro Právo schytal od Sobotky i Bělobrádka

Klid Bohušu, stejnak srazíš paty a budeš držet čuňu a krok - "Bureš" si svůj pracně budovaný Babišland rozvracet nenechá. Buď rád, že tě zatím drží u koryta a moc při tom chlemtání nemlaskej!!.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit