Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle individum je naprostý debbil!!!
    • nejenom,ale h..ado fašistický
  • SPRAVEDLNOST!!!Pracujicí národ by měl mít,TROJ NÁSOBEK poslaneckého platu...Vždyt tá poslanecká CHAMRAD nás neživí ,ale pořad mi je!!!!Sobotko dokaž tohle a konečně se staneš CHLAPEM!!!!! *1* *1* *12*
  • Pane Sobotko, dokázal jste to nas.al jste víc lidí než jste
    schopen pochopit. Dopadnete hůř než ODS. Odepsal jste ČSSD.
  • Pan Zeman udělal správně,když se tvrdě ohradil proti velvyslanci USA.
    Presidenta řešíte a co Šabatová.
    Tu řešte!!!!!!!!!!!!!!!
    Kde je větší blázinec?
    Ve vládě nebo v blázinci?
  • Dobrý den pane Sobotko.
    Nejsem levicový volič, a Vaše poslední návrhy včetně toho, že chcete víc zdanit ty pracovité a úspěšné mne utvrzuje v přesvědčení , že je potřeba, aby vláda socdem šla po volbách tam kam patří. Zejména po tom , co se opět chcete spojit s komunisty. Sice se říká , že historie se neopakuje, ale vy se vydáváte na stejnou cestu, jako zrádci typu Fierlingera v roce 1948.
    Děkuji, ale dost bylo rozhazování peněz z našich kapes. Zvýšení daní úspěšným povede pouze a jedině k tomu , že se aktivita a úspěch neoceňují. To vaše zvýšení se bohužel bude týkat i mne, přestože celý můj pracovní život od vyučení se prostě vzdělávám ve svém oboru, že poctivě pracuji. Za to všechno mi chcete ukrást peníze z platu, abyste měli dál na předvolební sliby a uplácení lidí. Mně by například zajímalo, jak dopadla Vaše kauza s poslaneckými náhradami a koupí bytu, ačkoliv tyto náhrady byly určeny na něco úplně jiného. Napřed je vraťte do státního rozpočtu a teprve potom zvažujte, jak docvílit toho , aby lidi chtěli pracovat.
    • Magore, jak může být politik, který prosazuje kapitalistický způsob hospodaření být levicový? Ubohouš je pravičák jak pwase. A pokud seš pisateli boháč, tak určitě bys měl mít vyšší daně než ten, co je bez peněz. Nechápeš co? Myslíš jenom na sebe. *16*
      • Vyšší daně u vyšších platů, díky superhrubé mzdě, platí už nyní. Je smutné, že to lidé nevědí. Další zvyšování daní je totální nesmysl. Taky nevěřím, že by si naši politikové na své příjmy upletli takový bič, leda v tom případě, že si opět odhlasují navýšení platů.
  • Tak jak byli zabedněnci velebící komunisty ,tak jsou zabedněnci oslavující tuto bandu která nadělala samé prasárny.A pro republiku? Snad pro sebe.
  • Pane Sobotko. Jsem zděšená . Nestačím se divit. Fandila jsem Vám a podporovala .když jste byl mezi- lidem -na náměstích v případu Hašek-Sobotka. To jste podporu lidu potřeboval A nyní už NE!!!! Pořád se oháníte že PENÍZE NA NIC NEJSOU a NA ODMĚNY ŮŘEDNÍKÚ NAJDETE 25% jejich ročních platů. To mají tak málo ,že jim musíte přidávat? Důchodcům jste ještě nic nedali a jestli ano ,tak to bude směšná částka za celoživotní práci!!! Stydte se , moc brzo jste lid hodil přes palubu. A ty sliby co jste mu dával,že budete hájit jeho zájmy a blaho !! Je mě z vás špatně! Ale po volbách to jistě pocítíte a- ANO- VÁS PŘEVÁLCUJE A LIDÉ VÁM UŽ NEUVĚŘÍ!!!! ZAMYSLETE se, kdo VÁS DO TAK VYSOKĚ FUNKCE DOSADIL -byl to LID a MĚL BYSTE HÁJIT jeho BLAHO,POTŘEBY, ZÁJMY....MOC BRZO JSTE ZAPOMNĚL,KDO ZA vámi STÁL a ZASTAL SE vás!!! MARCELA
    • Paní Marcelo, bohužel, to tak dopadne. Potom si ale nikdo z těch, kteří nalatěli na špek Babišovi, nesmí naříkat. Uvědomte si, že ten zloduch neudělá nic pro ty, které za lidi nepovažuje. Ten bude dělat všchno možné, aby zlodějští zbohatlíci ještě více bohatli a hlavně, aby z jeho politického vlivu měly co největší prospěch jeho firmy. Nestačili jednou naletět Havlovi, musíte to opakovat?
  • vadí mi jedna věc, je přece jasné že bez komunistů ČSSD své opravdu levicové sliby neprosadí. Tak proč ten antikomusnismus ?
    • Antikomunismus proto, poněvadž ví, že mnoho sociálních demokratů bylo za komunistů popraveno nebo vězněno
  • Pane Sobotko vaše preference nezavinili ministři ale na úřadech kteří jsou dosazeni za vaši stranu podporují podnikatele,a lidé jsou naštvaní na jejich aroganci,proto račí volí ano než vaši stranu,pokud tím něco neuděláte tak bude voličů ubývat.
  • Dobrý den,
    myslím ,že brzy začne lámat chleba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit