Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to tě to baví okrádat lidi ty hajzle
    *10* *16*
  • Můj nevlastní táta, počátkem 90.let minulého století, pracoval v Německu jako zedník. Byl tedy dělník, gastarbeitr, ale přesto bral královské peníze 2500 - 2800 DM (německých marek) čistého. Zaměstnavatel se k němu choval slušně a v zimě do práce vůbec nechodil (tam se některé zednické práce v zimě nedělají) a firma mu přesto platila !!!!............a teď střih.........Česká Republika roku 2016 - Dělníci zde doma a vlastně většina pracujících, jsou jen onuce, se kterými si zaměstnavatelé utírají pr....., otřesné podmínky v práci, šikana, a navíc prachmizerné mzdy. A k tomu drzost zaměstnavatelů, kteří tvrdí, že lidem se nechce dělat a že nemůžou sehnat pracovníky....Za 13 - 14000 měsíčně ?!?! A tenhle tenhle arogantní sedmilhář Sobotka, který už asi trpí samomluvou, se nestydí sebe a svojí stranu vychvalovat, jak prý dobře vládnou. Jak prý rostou mzdy atd......On bude vedle mně stát s míčem a bude mi do očí tvrdit, že ten míč je hranatý.....hnus. Jo a ještě něco. Bydlím v Praze, mám mizerný plat a jezdím nakupovat každé 3 měsíce do Německa, autobusem do Drážďan. A vyplatí se mi to !! Něco je špatně, ne ?
  • Srabotka si přidal ,od nového roku O.14 TIS.je to PARAZIT NENAŽRANÝ *1* *12* Neuméla!!!!UŽ TĚ NEVOLIM *12*
  • Pane Sobotko,úplně jste nás znechutil.Co předvádíte s lidovci nemá obdobu.Snad jim nevlezete do zadního otvoru. Je tovýsměch jak jim ustupujete.Vy nejste žádný vůdce,ale slaboch co se třepe na koryto.Skončíte stejně špatně.Volili jsme vás naposled.Zemanovi nesaháte,ani po kotníky.Už nikdy ČSSD pod vaším vedením..... *11* *11* *11*
  • Takovou svi-i nejlépe porazit. Propaguje pouze cikány a muslimáky. To je Čech?
    Není. Je to vrah vlastního národa, bezmozek, který je schopen odrovnat vlastní národ pro jedno polácání. Patří ke zdi. Chce to revoluci se vším, co k tomu patří. Čas se nám díky jemu krátí. Když chceme přežít s našimi dětmi, tak s takovými šmejdy se musíme tvrdě vypořádat.
  • Pane premiére, proboha vzpomeňte si jak s Vámi Nečasova vláda zacházela, nikdy opozici nedovolila nahlas říct názor, natoź ho akceptovat a Vy do bezvědomí ustupujete možná budoucímu premiérovi Kalouskovi. Pokud to nenapravíte ztratíte kredit u svých voličů.Prosím, abyste nebyl slaboch a vystupoval jako Kalousek.
  • Pokud vyhraje prezidentské volby Horáček ,tak to bude něco podobného,tak jak mu to říkal Babiš,loutka EU ,loutka OKD.
  • Dobrý den pana Sobotko,
    vadí mi, že jste lhal pře volbami v tom směru, pokud nedosáhnete na volební výsledek 30% nebudete usilovat o premierství. Po neúspěšných volbách jste se však nezachoval jako schopný chlap na svém místě a držel se svého zuby nehty. Kdo jsi bez viny, hoď kamenem.
    Co je pravda na tvrzení, že jste si zakoupil byt za 7 000 000,- Kč a nyní se musíte ve vrcholové politice udržet?
    Měl by jste za své jednání nést následky také a ne pořádat hon na tzv. " čarodějnické straníky ". Chtěla bych si ČSSD vážit,ale poslední dobou mi to ve vaší straně spíše připadá jako boj " o koryta " a demokracie se silně vytrácí.
    Pane Sobotko, začněte , prosím, pracovat více pro občany a občas z vašich tzv hradů sestoupujte i na do tzv. podhradí.
    Příjemný den
    Martina z Mimoně
  • Vždy je nějaká možnost,ale vyměnit svobodu za tohoto pablba je zbytečné!
  • Copak to vylezlo z vašeho mozečku. že Česko bude dobrovolně přijímat stovky černošských parazitů? Máte pohlavní úd místo mozku? Svoji stranu odsuzujete k záhubě. Přes 90% voličů zde imigrantské parazity nechce. Takže ti vás a vaši stranu volit nebudou !!!
    • Jestli ještě vůbec nějaké volby budou. Kalašnikovy jsou rychlé!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit