Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohoušku,mám pro tebe návrh!Jestli chceš celému národu dokázat,jak jseš silný a jak to myslíš vážně,nechej se zavřít na 3 dny ke mě do sklepa?!Já ti na 9465498564156497945487464164654974651794561496786416456 % zaručuji,že tě navrátím na správnou kolej!Mému já by stačila hodinka,maximálně dvě,ale sichr je sichr,tak co?!Jdeme do toho!Nebo budeš věčný sráááč?!Ty se důchodu nedožiješ!
    • Máte všichni pravdu,jsem úlysnej podvraták,který se nechává oblbnout a hlavně uplatit od vedení EU,aby jsem jim šel na ruku a nakonec znemožnil Zemana a přijal okupační muslimy do naší země. A proč to dělám? "no pro moc a slávu a slíbili mi ovlivnění v můj prospěch na další volební období!!!! Hahaha vy obyčejní chudáci s tím nic neuděláte!!
    • von.Karton
      Takového člověka nenapraví nic a nikdo. Snad jedině kdyby ho prozřetelnost uvedla do budhistického stavu neexistence. *1*
  • Pane Sobotko ,vás ani vaše ČSSD už volit nebudeme -celá naše rodina/.Raději budeme volit Babiše.A toho vašeho vyžraného,nesympatického hejtmana Nováka taky ne ne..... *11* *11* *11*
  • Pane Sobotko opravdu ste clovek na svem miste?Ne nejste ste zradce naroda na postizene a nemocne nase deti penize nedate,ale na cerne zmetky-imigranty ano.Stydte se,ale vy mate hrosi kuzi takze nyni je vam muj nazor uzadku,ale jakbudouvolby budete slibovat hory doly a mozna i modre z nebe.U me ste poslusna loutka Bruselu a USA.
  • O celé současné vládní bandě je možno říci,že je to výstavní stádo lumpů.které vede úspěšně Česko do státního bankrotu.
  • Pane Sobotko Vy jste tak naivní, že si myslíte, že antibabiš něco změní? Pan Babiš má 100% pravdu jak jste všichni co sedíte léta v parlamentu republiku nechali rozkrást. A už se těším až hnutí ANO vyhraje volby a všecho vám bude přičteno k dobru!Určitě je budu volit.
  • Mě připadne že se z tho všeho dění nervově zhroutí,a půjde se oběsit.
  • Pane Sobotko je my z Vás špatně, to co děláte z občanů této republiky. Zaprodáváte Nás voliče, kteří Vám daly hlasy ,pro nějaké přivandrovalce kteří přišly k nám a do celé Evropy namísto ,aby byly ve své vlasti a něco pro ní dělaly a ne aby utíkaly. Stydte se . Budete uplácet starosty obcí za milion korun. Kde tyto peníze vezmete? pořád tvrdíte, že nemáte na přidání dětem ,postiženým a důchodcům. A pro cizí přivandrovalce peníze jsou. V 1 a 2 světové válce naši lidé taky nikam neutíkaly, aby se o ně někdo postaral, ale hrdinně bojovaly a chránily sviji vlast. Jste padouch a zaprodanec z celou vaší vládou. Naše hlasy jste dostal abyste zastupoval a hájil naše zájmy a ne abyste nás zaprodal. Můj hlas již nedostanete a myslím že i od dalších občanů naší republiky. Měl byste sestoupit z Vašeho trůnu k obyčejným lidem do podzámčí a tam byste se dozvěděl , co si o Vás a celé naši mizerné vládě myslíme. Berete nehorázné peníze a ostatní lidé žijí na pokraji bídy. Jste všichni zaprodanci!!! Stydte se!!!!!!! Klidně mně zavřete. Jste banda lumpů , které platíme Marcela Budínová
    • Souhlas je to pekna verbes!!!!
  • Vážený pane předsedo,
    nejsem členem ČSSD, nicméně jsem zatím jejím voličem, který má radost s rostoucích volebních preferencí této strany. Ale pokud se ČSSD bude i nadále dopouštět tak fatálních chyb, jako bylo nezvolení Jiřího Dienstbiera do vedení strany nebo např.„řečnického koncertu“ pana Mládka tak se ČSSD pravděpodobně dočká pouze jen jejich velkého poklesu.
  • Dostalo mě jak si z něho někdo udělal p*del na nějaké sociální síti "Dluhoslav Sralbotka" :D ...Bohouš o sobě tvrdí že svou práci vykonává dobře... :D Má vlastně pravdu, sr*t na vlastní občany a ČR a rozdávat miliony nějakým Muslimským zm*dům mu jde přímo SKVĚLE ! (y) *16* *10*
  • Pane premiére,
    myslíte si, že tak jak se zachoval STAROSTA AUSTRALSKÉHO MĚSTA MARYBOROUGH se mohou u nás beztrestně zachovat i starostové našich měst? Děkuji za odpověď
    Níže uvádím:
    STAROSTA AUSTRALSKÉHO MĚSTA MARYBOROUGH ODMÍTL ODSTRANIT Z JÍDELNÍČKU ŠKOLNÍCH JÍDELEN VEPŘOVÉ – A PROČ
    Muslimští rodiče dětí ve školách města Maryborough v australském státu Victoria požadovali odstranit ze školních jídelen vepřové. Starosta odmítl. A tajemník magistrátu poslal všem rodičům sdělení, proč to učinil.
    "Muslimové musí pochopit, že to jsou oni, kdo se musí přizpůsobit Austrálii, jejím zvykům, tradicím a jejímu způsobu života, když se rozhodli přesídlit právě sem.Musí pochopit, že se mají integrovat a naučit se žít v Austrálii. Musí pochopit, že je na nich změnit svůj způsob života, nikoliv na Australanech, kteří je tak velkoryse přivítali.V Austrálii nejsme rasisté ani xenofobové. Než se objevili muslimové, Austrálie přijala spoustu přistěhovalců (zatímco opak neplatí, protože muslimské státy nemuslimské přistěhovalce nepřijímají).Stejně jako ostatní národy nejsou Australané ochotni vzdát se své identity či kultury. A protože celá naše země je vstřícná, není ve skutečnosti tím, kdo vítá přicházející, starosta Maryborough, nýbrž všichni občané Austrálie.Konečně musí pochopit, že v Austrálii s jejími židovsko-křesťanskými kořeny, vánočními stromy, kostely a náboženskými svátky musí náboženství zůstat v soukromé sféře." Austrálie naprosto právem odmítá jakékoliv ústupky islámu a šaríi.
    Pro muslimy, kteří nesouhlasí se sekularismem a necítí se v Austrálii dobře, je na světě sedmapadesát úžasných muslimských zemí, většinou málo zalidněných a připravených v souladu se šaríou přijmout je podle pravidel halalu s otevřenou náručí.Odešli-li jste ze své země do Austrálie a nikoliv do ostatních muslimských zemí, učinili jste tak proto, že jste život v Austrálii shledali lepším než jinde. Nedovolíme vám stáhnout Austrálii dolů na úroveň těch sedmapadesáti zemí.Položte si - jen jednou - tuto otázku: Proč je v Austrálii lépe než tam, odkud jsme přišli?
    Kuchyně s vepřovým není problémem – je to součást odpovědi. Přišli-li jste do Austrálie s představou, že nás svou masivní propagandou vystrnadíte a nakonec se naší země zmocníte, měli byste se sbalit a vrátit se do země, z níž jste přišli. Tady není pro vás ani vaši ideologii místo.UŽ TOHO BYLO DOST. BERTE AUSTRÁLII NEBO JI OPUSŤTE!
    NECHŤ SE VŠEM NA SVĚTĚ DAŘÍ DOBŘE. Překlad (c) Jakub Sinderhauf 2016

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší