-
Kdyby byl po ruce kalašnikov,tak neváhám...Ten blbeček Sobotka je suchar a nemá vůbec smysl pro humor.To je tragické.... *11* *11* *11*
-
Co se navážíš do Babiše!!!!!!To si nepamatuješ jak sis naběhl Cikánským táborem v Letech ,než ti to vysvětlil Vojenský Historický ústav?????? Byl to internační tábor pro potulku a příživnictví!!!
-
Zradil jste program ČSSD, minimálně co se týká církevních restitucí! Bojíte se hnutí ÚSVIT jen proto, že oni, stejně jako ANO si přejí něco k lepšímu u nás změnit! Mohli by být Vaší oponentůrou, a to se Vám do Vašich osobních karet jaksi nehodí. Myslím, že Vám to KDU-ČSL brzy spočítá a voliči se brzy přidají!!!!!!!!!
-
Dobrý den,
patřím mezi starobní důchodce a celý život jsem pracovala rukama a dost tvrdě. Moje zdraví nese následky tvrdé práce. Jsem sama a mám co dělat, abych nemusela ještě každou korunu dělit na polovinu. Proto mě pozvedlo rozhodnutí našich mocipánů a jak dát velké peníze do Afganistánu, tak i do Srbska. Náš stát má sám nemalé dluhy a hrdě rozdáváme každou korunu. Škoda že mocipáni nemyslí na svoje lidi, školství, zdravotnictví apod. Ještě štěstí, že jsem stará a vadí mi ta velká bezmocnost nás všech Čechů a Moraváků. *16* *10* -
-
Souhlasím s vámi!!Musíme je vytlačit z vlády,žádný volby,vládu zneužívají,místo aby svým lidem pomáhali,proto jsme je volili!Lid by se měl zbouřit,za zradu a za to že zneužívají svoje postavení ve svůj prospěch.Takovou vládu já teda nechci!Taky jsem udřená,platím sociální a prý budu mít důchod z invalidního důchodu to je ani né 8000kč,takže mi asi naznačuje vláda že nedostanu ani korunu za ta léta co jsem platila socku,jsou to zlodějí!Na co teda platím socku!!!Okrádají nás!!To sakra nemůžem líbit!!Hlavně že oni májí tučný platy a důchdy z naších peněz!!!A ještě místo nám aby daly peníze tak milony strkají migrantum,prý nemájí peníze,zaplatit někomu operaci,důchdcum aby pořádně přidali apod.tak naším lidem už nepomužou!!Tahle vláda nas zrujnuje lidi ještě do toho migranti to nemůže dobře dopadnout!!!Madarský prezident dělá dobře chrání svojí zen a svoje lidi!!!!
-
-
Vážený pane předsedo,
pokud to myslíte vážně s omluvou za výrok pana Mládka na sjezdu ČSSD, tak jej odvoláte s postu stínového ministra financí. Jenom v tomto případě, Vám budou lidé věřit. Všichni politici jsou zodpovědni za své výroky a nesou za ně plnou odpovědnost i s následky.
Omluvu pana Mládka nepříjmám. -
pane sobotka vyhazujete miliony na ukrajinu ale ze v ceske republice je tolik lidi pod zivotnim minimem tak oto se nezajimate duchodcom date blbe 200 kc a soudcom vracite desetitisice na co to potrebuji maji dost a z exekutorama taky nic nedelate duchodci si za 200 kc nic nekoupi chtela bych si svama 1 mesic vymenit plat ja mam 8000kc a nemam nekdy co do huby dejte se laskovo dohromady a pomahejte i chudym lidem dekuji
-
-
plně souhlasim s jarmilač,ale na důchody bylo dost peněz ale Klauzova vládo do dala do společnýho baliku a rozkradla no tak tam nejsou to přece vite ne všichni,těch blbej 200kč jak piše předřečnice by se mělo dát do tej druhej složky jo druhej složky jejikož lidi kreři maji malý důchod tak nemaj 200 ale třeba 40kč tak to banebože už upravte
-
-
Velice mě mrzí nezvolení J.Dienstbiera místopředsedou.Je to tak trochu ostuda,on,který je nejoblíbenějším politikem,je čestný,spravedlivý a mohl by přitáhnout do ČSSD mladé lidi,nebyl zvolen!Raději si ponecháte "šedé myši" v čele!Neříkejte,že všechno nebylo předem domluveno!Lidé Vám přestávají věřit!
-
Bohusu,posilejte si penize komu chcete ale ze sveho,co jste si za 26 let naktradli v politice.Parchanti jeden vedle druheho.Za vlastizradu patrite vsichni ke zdi.
-
Myslím, že hodně Vám jako straně uškodila aféra s reorganizací policie prosazovanou panem Chovancem velmi arogantním způsobem. Celá tato reorganizace na mne působí jako pokus o zahlazení něčeho co se nesmí dostat na veřejnost. Celé léta jsem byl voličem ČSSD. Již nebudu stranu volit. A nejenom já.
-
-
Uz to zacina zapachat v te CSSD!
-
-
Ještě dodám, že byste měl jít makat ani ne za 10 000Kč čistého, nebo za minimální mzdu, abyste viděl ,jak žijí lidé na pokraji bídy a z čeho musí vyžít. Nebo abyste byl bez práce. Jenže vy všichni si žijete jak prasata v žitě a nedostatek peněz jste nikdy nepocítily. Utahovat opasky si může obyčejný lid ale vy ne!!!! Marcela Budínová