-
Je načase, že odešel. Nadělal škody dost, těžko se to bude napravovat. *12*
Je hrobařem soc. demokracie. -
zničit islam,je to mor,parazit.nechceme tu rasisty,mučí,znásilnuji zeny,deti a zabijí bez trestu,patří popravit vrahy,vystit chásku zabijáku,ničí nam naši zem EVROPU,CHCEM MÍÍÍÍÍÍR.zABITE TOHO KDO JÍM TAM VLÁDNE,at PŘESTANE DIKTOVAT KOHO ZABIT,KONEC ZABÍJENÍ,KONEC ISLÁMU,KONEC VRAŽEDNÝHO STÁTU,KONEC ŠARIA,PSYCHOPATI,POPRAVIT ISLiMSKY ZRŮDY,JINAK TO NESKONčÍ,NĚMECKU JSOU O OHRŽENÍ,HLOUPY STÁT,MADARSKY STÁT CHYTRÝ,CHÁPE A CHRÁNÍ LIDI,VyHNAT JE Z NAŠI EVRoPY CHTĚJ UČÍT NÁS JAK ZABIJEJ,NEBUDEŠ POSLOUCHAT,PODŘÍZNOU TI KRK,učit jejich která jen zaniji lidi děti,nic jiného je nezajíná,posrana jejich kultura,jsou jsou jak zombici!!!
-
-
čte vůbec nákej zlodějske t\ to řádky,nezajímí ho,tak to taky parazit,co nepomáha ale štourá se v naších životach jak nejhuř nás ožebračit,mimochodem nechcem eura pochpils to,jsmš češi české koruny naše,přestante měnit náš stát k horšímu,je to taky tvůj ale ty zaslepenej penezma co nakradl a spol, a dostavá od EU kč,nacháváš se podplacet a nenazímátě co lepší pro náš sta.jsi falešnej poslanec,tebe neměli voliot tebe ne ani ty ostatní,nebudem platit soc,pojíštění,nevracíte nám do starobniho důchdu,kdyz spočítáme všchny lidi ci posilají socku tak jsme dobře zaopatřeny,jen nám ztoho dáte mnimum,my jsme so vydřely vy nééé"a ještě to bude dávat uprchlíkum,to je hnus!!!!tahni makat rukama ty do vlády neptříš!!!!!uvidíš jak se máme,taky si byl obyčejný člověk a ted se budeě roztahovat a kázat jak vynaložíš s našima penezma co jsou ve státní pokladně,ti ti nepatříííííííNIKOMU,JEN NÁM,NEROZDĚLIL DOBŘE NAŠE PENIZE MEZI NAŠIMA LIDMA,JE Z TEBE ŠPATNĚ!!!!!!
-
-
Na celé volby,jsem sr*l *1* !!!!!
-
Sobotka je plča *8*
-
Chce to dostat k moci mladou generaci tvrdé levice.Vše co se dodnes od údajné revoluce prolhalo k moci je lidský dobytek zralý na co nejrutější odporažení na katovské mučírně za vlastizradu a znárodňení majetku celých těchto vlastizrádných rodů.
-
Dobrý den p.premiére,
Dnes, t.j. 24.2.2014 jsem vyslechl "brifing" p. Jurečky k odvolání ředitele Pozemkového ůřadu p. Śtovíčka. Pracovní povinnosti si plnil dle vyjádření Jurečky výtečně, možná až "příliš horlivě", protože vydávání nějak rychlé nebylo. Byl odvolán z důvodu kontaktů na p. Ritiga na základě "fotografie". Špiclování, donášení. Faktem je, že člověk na tomto postě by si měl vybírat přátele v jiné sociální skupině. Domnívám se ale, že Jurečka by si důvod k odvolání našel stejně dříve nebo později. Co teď pane premiére? Jak si ohlídáte obsazení tohoto postu a následně církevní restituce, vydávání státních polí a lesů patřících lidu této země. Náměstka tam nemáte, cesta k rozkrádání státního majetku klérem je volná. Pokud nsplníte předvolební sliby, 80 - 90% lidí Vám to v příštích volbách spočítá. Dopadnete jak ODS. -
Kdo pak mě to budí ze spánku?Bohouši,ty mě chceš dát práci?A tak jsem si krásně hověl ve Štěpánské,pod krásným mramorem.No jo no,jdeme na to!
-
To už vámi dávají málo úplatků ze rusite speciální školy.Preju vámi aby Vaše vvnoučata mela moskovou disfunkci. Jste ssobec.Takove snat budete mit par milionů v kufříku zrůdo
-
Pane Sobotko,
vždycky jsem byl stoupencem soc. demokracie,ale svůj názor jsem přehodnotil. Vy, jako předseda této strany ste svým vystupováním a názory mě, ale velkou část občanů naší republiky sklamal.Spíše Vám jde o udržení postu ( koryta ) a proto ustupujete od dřívějších svých zásad.
Lidé jako Vy, Zaorálek a Dienstbier začínají naší rapublice škodit, protože někomu někam lezou.Pořád se vymlouváte na nějaké plnění závazkům vůči našim spojencům ( my jsme ván je navybrali ) a nejste schopni se postavit za názory většiny občanů.Nedejte na nějaké průzkumy, ty jsou zkreslené.Jsem zvědavý, čím budete oblbovat lidi před příštími volbami. Věřím,že Vám to lidé tentokrát vrátí i s úroky. Jsam zvědavý na co se budete vymlouvat.Já vaši stranu už volit nebudu.pravda -
Sobotka vyfocený v USA s krvavou řeznici která podporovala s Havlem,Schwanzbergem humanitární bombardování Jugoslavie,to je přímo otřesné ČSSD NEVOLIT.