Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den pane premiere,chtěla jsem se zeptat jak je možné že Vám utíkají peníze které jsou přehledné.Občané žádají příspěvky na bydlení a nikdo už je z úřadu nevyzívá,aby také dokládali jednou za rok vyučtování energii,plyn atd.To by mělo být automatické a ne se spoléhat zda to občané uvedou nebo ne.Nic Vás to nestojí ani není potřeba příbírat úředníky,do počítačů si zadat údaj a jednou za rok po nich žádat vyúčtování,když to nedoloží tak žádné dávky nevyplácet.Tak jednoduché to je.Už s tím něco udělejte.Přeji mnoho úspěchů.
    • alespoň pravopis dámo!Reimer Frantisek Praha 4
  • Je mi z toho špatně kam vítr tam plášť otáčíš se jako korouhvička ve větru *16* *10*je to jako Mnichovská zrada
  • Pane Sobotko, pokud podlehnete nacistickému bruselskému diktátu a povolíte do této země vstup afrických parazitů, dopadnete stejně jako ti politici, kteří zradili ČSR roku 1938. V dalších volbách je NIKDO nevolil *12*
  • Nejsem ten, co by ,,plašil, Ale taky nejsem ůplně blbej. S ohledem na fakt, že negativních zpráv je více než zdrávo. S ohledem na přetopený kotel, zvaný Německo. S ohledem na to, že mezi uprchlíky, je teroristů nezanedbatelné procento, ať už skutečných nebo potenciálních. Tak mně šrotuje v hlavě pár otázek. Jak jsou v České republice chráněné policejní stanice proti přepadení, též menší vojenské posádky. Dále muniční sklady. A jak jsou chráněné u nás zdroje elektřiny, proti black-outu, jaderná elektrárna v Temelíně. A třeba zdroje vody proti otrávení. Pokud mi bude někdo tvrdit, že islámský teroristi jsou hlupáci, tak je sám hlupák. Dost těhle jedinců vyrůstá se samopalem v ruce, má výborný výcvik, ovládá různé taktiky boje a PC negramoti asi taky nebudou.
    • Tomu kreténovi je to jedno. Toto ho-ado je přesvědčeno, že zůstane v pr..deli
      USA, EU a makrely a bude v bezpečí. Ale Češi si ho najdou. Když ne oni, tak já určitě.
  • Vážený pane Sobotko,
    až do posledních voleb jsem VŽDY byla voličkou ČSSD. V posledních volbách jsem ale již volila "ostřeji" na levo a tak tomu již zůstane. Jsem ráda, že jsem se takto rozhodla. Nyní při vyjednávání jste se mi zdál pracovitý, se snahou o sestavení vlády v zájmu programu, v zájmu voličů. I v těchto chvílích jsem Vás oceňovala. Ale nyní chcete zcela ustoupit vyděračské straně a Váš volič to právem může považovat za zájem o udržení KORYTA a za ZRADU. Ano, je to bohužel tak. Čtete vůbec to, co si přeje "lid"? Většina si nepřeje takto maximální ústup vůči této straně, jelikož vědí, že takto budete už jen ustupovat a ustupovat a ustupovat. Z Vašeho programu nezbude NIC. A věřte tomu, že v příštích volbách Vám to tedy voliči spočítají v plné parádě. A strana ČSSD skončí v propadlišti dějin spolu s Vámi. To si přejete?????
    S dřívější úctou k Vám Hannah3T5
  • Pan premiér vyzývá pana Babiše, ať místo vysvětlujícího dopisu, raději vysvětli své finance veřejnosti.Nesouhlasím ,veřejnosti nic vysvětlovat nemusí.Ta je většinově na jeho straně!Pan premiér ať přemýšlí o sobě kde to vede a s kým se spolčuje !!! jsem volič "socdem" historicky a budu, pokud se pan Sobotka změni a zamyslí nad sebou!
  • Srabotko ty seš kurva,ale rozdajnej!!175 mil.v PRDELY.Ukaž své mozoly!!ALE: Muslimové nám to rádi oplati *12* *12* !!!!
  • Pane premiére posuňte svoji popularitu o pěkný kousek výše stačí k tomu málo, udělat dvě věci, ta první pro svoje dříve narozené spoluobčany zavést cestování ve vlacích ČD,které jezdí stejně poloprázdné,zdarma. Inspiraci najdete na Slovensku.
    Ta druhá, ředitelka Energetického regulačního úřadu pí.Vitásková informovala v pořadu ČT obyvatele naši země že ze solárních zařízení odteklo na účty neznámých majitelů 162 miliard korun a že je docela možné že se z těchto prostředků finnancuje i terorismus!Uveďte prosím toto tvrzení na správnou míru v některém Vašem vystoupení.Děkuji za nás Vaše voliče a přeji hodně zdraví.
  • Toho po volbách není vidět.
  • ČSSD dopadne velmi špatně. Pane Sobotko, to jste se nepoučil z dějin co KDU umí? Zase si chcete naběhnout na jejich smeč? To ministerstvo zemědělství vám voliči neodpustí a dopadnete jako ODS. Budu volit více nalevo. Tam podrazy nepěstují. Jsem s pozdravem
    Váš bývalý volič.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit