-
Vždy jsem volila ČSSD,ale už budu volit raději komouše.Ten vlažný Sobotka bez šťavy a charisma mi připomíná Nečase.Je to takový smějíci se kůň.A jako předseda se mi vůbec nelíbí.Paroubek byl aspoň osobnost .A ještě k tomu kostelníci se dostali do sněmovny,tak to je na pytel .Banda zlodějská..... *11* *11* *11* *11*
-
Pane Sobotko jedna se vam o prolomeni Benesovych dekretu. Proc chcete zrusit Lisabonskou vyjimku.Zase jeden tunel. Nevolim vasi stranu.Volim komunisty,protoze si stoji za svyma slibama, snazi se prosadit protikorupcni zakon a zakon o priznani majetku.
-
Co takhle začít přemýšlet hlavou ...
Málem jsem dostala šok, když jsem četla
aktuálně o tom, že chce ČSSD zvýšit daně
pracovitým lidem. Prosím, přemýšlejte hlavou, než vypustíte do éteru takový
nesmysl. Co takhle těmto lidem naopak daně snížit! Řekněte jim, že od určité hranice dosaženého příjmu snížíte daně o
x %, při další vyšší hranici dalších x % ale výrazně a uvidíte, jak se budou lidé snažit. To co děláte je demotivující !!!
Dejte se do kupy, jinak všichni, co makají, přestanou a nefachčenky neutáhnete. Nefachčenci ať do jednoho chodí zametat ulice. Jeďte se podívat za hranice naší republiky směrem na západ a jih a uvidíte stále ještě propastný rozdíl! Naučte lidi pracovat! Celý život makám, bude mi už 50, odvádíme poctivě daně a stále nemohu říct, že se máme dobře. Zdraví Vás ekonomka z Jižní Moravy. -
-
Re: Co takhle začít přemýšlet hlavou ...
Zavést progresivní daň je správné.Zavést vyšší daně na příjmy nad 100 000.-má logiku a podobně to funguje v řadě vyspělých zemí.
-
-
Kam ten stát spěje, je mi z toho smutno.. Za prezidenta mstivého alkoholika, za premiéra slizáka, co v životě dokázal jen za velké peníze sedět v parlamentu... Copak nikdo nevidí, že dneska kam se neprolžou, tam se nedostanou? Jistě, slibem neurazíš a papír snese všechno, ale lež? To je přeci jen trochu silná káva...
-
Konstatování by ti šlo,Bohouši,ale to je taky vše,co umíš!Je potřeba konat a ne pořád dokola mlít nesmyslný monolog!Ty jseš exot a stejně blbej jako Milouš!
-
-
sobotka tebe zavřit a spol.kradete naše daně jsou naše peníze,mám máte pomoc finančně,duchdum,samoživitelkam,nemocnici,škole a ty zradče pomáhaš zrůdám,chceš tu mít vrahy,chceš aby totu vypado jako u nich isilámu?!my potřebujem pomoc ani jste naá npomohli jenom brali,kradli,co ty ses za poslance,už dávno jste měli mit padáka ,nemáte právo se tam držet na židly když ničite lidi a stát,dej demisi sobotko jsi zlo,zrádce
-
-
Ahoj Bohuslave
Prozba pro malé oživení ČSSD.
je mě 41 let také nezapomínám co se dělo ve tvoji straně.Špidla tvrdil že platy poslanců jsou zmraženy do roku 2007 to říkal v kotli,mám to natočeno.Stihli jste si je navýšit ještě před volbama 2006 o 8500.KČ.Zbav se takového člověka. Tvrdík zesměšnil letouny ALBATROS L ALKA 159. dále málem přivedl do krachu české aerolinie.Zbav se takového člověka.Škromach na otázku proč prodáváte ČEZ odpověď o ničem nevím za půl roku bylo rozhodnuto 80 MLD.Zbav se takového člověka.Gross ostuda.......! Nemůžeš se divit že lidé nedůvěřují vaší straně,proto jste prohráli volby 2006.Je potřeba udělat gesto aby se ta důvěra zůročila ve váš prospěch.A ještě pokud ti můžu radit zrušte Těšínský sjezd věřím, že víš očem mluvím.Největší chybou také byl vstup do NATO bez referenda.Pokud to s náma myslíš vážně musíš někoho obětovat, to je v politice normální.Důvěra občana se těžce získává!Zamysli se nad tím!!! -
Kuva Bohušu to se nedělá!!!!!! *16* *16* *16*
-
Pane Sobotko,svým přístupem k neplnění vašich předvolebních slibů jste hrobařem strany-pachtlování s KDU-ČSL a jmenování p.Chovance je pohrdání těm,kteří vás volili.Dostal jste strach z dalších předčasných voleb,ale lidé nemají krátkou paměť.V dalších volbách vám to spočítají.
-
-
Souhlasím s p. "Jepe". Největší facka pro mne bylo jmenování p. Chovance ministrem. Práskači a zrádcové se neodměňují. Ti se ODSTRAŇUJÍ! Při obléhání Cařihradu turky v roce 1453 bylo v Cařihradu několik velmožů, kteří císaře soustavně zrazovali. Když Cařihrad padl čekali od sultána odměnu. Dostali ji. Sultán je nechal POPRAVIT s oddůvodněním: "Kdo zradil jednou, zradí i podruhé". To je i případ "pana" Chovance. LAP.
-
-
Dobrý den pane premiére,
tak jsem si poslechla, jak si budete zvyšovat platy o cca 13 000 Kč, protože máte málo a nám důchodcům se nestydíte přidat 40,- Kč -
Kdybych měl tu čest a mohl bych beztrestně pozdvihnout kvér směrem k tvé osobě,asi bych přestal střílet,až by z tebe nezbylo holé nic,ale já tě mrddám Bohoušku,ty si negramotný jednotvárný hovaddo,který se umlátí sám svojí shnilou držkou a když ne,budou se opakovat dějiny,když nebude zbytí!VIVA 1618!Máš dvě možnosti,pokud bude domobrana!Buď budeš mít svou reputaci očištěnou a budeš OK,nebo budeš stejnej kokott jako teď a při této představě,že je bordel a nikdo nemá přehled a já tě v tu chvíli potkal,asi bych nechal promluvit své opravdové vnitřní já a v tu chvíli,by upálení za živa,byla slast!Ale ty nedovolíš bordel,takže se nemáš čeho bát!