Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/V-Rusku-si-vsimli-Lubomira-Zaoralka-A-306392

Posílám link jak Zaorálek škodí tehle zemi. Spolu s Dienstbierem nejhorší volba do vlády. Teď už rozumím p. prezidentovi, proč se k nim vymezoval. Inu, chytrý pan prezident to dopředu odhadl.
  • PANE SOBOTKO,nikdy jsem nikomu nepsala,nejsem volič ANO ale SOC.DEM.prosím,nebylo by lepší zabývat se byty RPG než panem Babišem?Za vybydlené byty platíme nehorázné nájmy,žebráme o pár korun na sociálce.Má někdo spočítané kolik stát do těchto bytů,o kterých se neví kde je pravda o jejich prodeji i nadále investuje doplatcích na bydlení?
  • Pane Sobotko na vině že máte tak malé preference nemůžou ministři ale na úřadech,jednání pod hlavičkou ČSSD.kde se nedodržují zákony.A nahrává se podnikatelům pro jsou lidé naštvaní a nevolí vaši stranu.
  • Dobrý den chtěla bych reagovat na poslance kteří si chtějí zvýšit platy jednou bych chtěla aby poslanci si to s náma vyměnili co by chtěli přidat za co.Že tam spí čtou si noviny a smějí se nám.Naopak měli by jsi platy snížit a zvýšit dělníkům,důchodcům přidali o ledna 50kč je to ostuda a sami si přidáte takové peníze že se nestydíte a samozřejmně z našich daní nebýt obyčejných lidí byli by jste všichni v pr.............. *15*
    • Tomu se říká realita!!Někdo má,někdo nemá a někdo má úplný hofno!!!Tak to bylo,je a bude.Možná kdyby jste zvedla prdeel od pc a třeba se někde angažovala,uděláte líp,než plkat nesmysly!!Nashledanou
  • Kdo vás bude volit? Je to tu zase: odmítnete jednat o restitucích. Před volbami jste nám slibovali tento zlodějský zákon zrušit. To co děláte teď je neuvěřitelné. Na to, že vyhoříte s vaším a Zorálkovým jednáním jsem vás informoval a předvídal vám vloni, cestou vaší sekretářky telefonicky několikrát v době, kdy jste měli 37 % preferencí. Jste břídilové.
  • Pane Sobotko jste ćech ? Jsem rozčílená jak lezete do zatku unii,která snad na popud ODS a TOP 09 napadá pana Babíše.Kde sbíráte zkušenosti? Je nehorázné co se tady děje a já se stydím,že jsem češka.Divím se vůbec,že vaši stranu někdo tady podporuje.Místo aby jste se starali,aby v této,tak krásné zemi začalo fungovat vše ku prospěchu tohodle národa,tak zase přes obrazovku napadáte stranu,která snad se snaží tady dát vše do pořádku.Vemte rozum do hrsti a chovejte se k Vašemu postavení.

rozčílená důchodkyně
  • Já ČSSD také volil, ale už nikdy více tak neučiním. Jsem touto vládou+Vatikánem pronásledován za svoje upřímné názory. Soudy, BIS, policie to všechno jim zobe z ruky. Tam někde daleko v zahraničí vznikne film, krerého se tato banda bojí. Více na www.bis-mafie.cz (ta autonehoda je pravdivá). *16* *12* *16* To jim neprojde!!!
  • Opravdu bych nechtěl být v kůži řadových Němců https://www.youtube.com/watch?v=2bCrbcTKqYw O sebe se nebojím, ale mám třeba malou neteř a o ní jo. A věřte tomu, že Sobotka nám je sem taky nacpe, bez ohledu, jaké riziko představují. I když tvrdí něco jiného, ale jak se říká, slibem nezarmoutíš a ze lží se politici, zejména u nás, nemusí zodpovídat. Pořád přemýšlím, jestli jsou politici tak odtržení od reality a od řadových občanů a nebo je to opravdu řízené ? Na světě je 6 miliard chudých lidí (drtivá většina) a stovky miliónů žijí ve válečných konfliktech. Těžko mně někdo přesvědčí, že tohle vyřeší, když se 10, 50, miliónů, převážně muslimů nacpe do Evropy.....podívejte se na mapu, jak je velká, spíš malá Střední a Západní Evropa, v porovnání se zbytkem světa. Plus hustota obyvatelstva. A když se vrátím k Němců, mrazí mně z toho, co předvádí Merkelová. To, co Němci (Západní) vytvářeli desítky let, tak takhle kolosální p**a z bývalého Východního Německa, zničí během pár měsíců. A pomohla něčemu ? Vyléčila tenhle svět ?
    • Plně souhlasím a stydím se za naši vládu
  • Pane Sobotko kdy bude vypsáno referendum o církevních restitucích,nebo jste na to už zapomněli.
  • Je den do voleb. Nerozumím jednomu....Pohybuju se převážně v dělnickém prostředí a dělníci odjakživa volili v první řadě levici - ČSSD nebo komunisty. V současnosti už pár týdnů i měsíců, není v mém okolí člověk, který by volil ČSSD, téhle ůchylné sobotkovsko - dienstbierovské partaji, nemůžou přijít na jméno. Naopak Okamura a jeho SPD, má vydatnou podporu. A přesto mi oficiální předvolební průzkumy tvrdí, že ČSSD má 20 až 30 % podporu !! v různých krajích a naopak Okamura a SPD , maximálně 5 %, v některých průzkumech se ani nevyskytuje.....Z toho vyplývají různé otázky - Kdo je voličem ČSSD ? Byznysmeni ? Bankéři ? Tedy bílé límečky ? To asi sotva, ne ?. Tak mi vychází, že si ty průzkumy vycucávají z prstu. Otázka poslední, jak dalece je možné vycucat si z prstu (zfalšovat) výsledky voleb. No, jsem na to zvědavý, v téhle zemi už nevěřím nikomu a ničemu, co ke mně dojde přes TV obrazovku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit